Cumpara pasta fimo si modeleaza 300 de trandafiri mici (modelul e simplu, gasesti pe net). Prinde-i pe o bucatica de hartie (eventual pe cartea de vizita de care ziceai), alaturi de cateva randuri personalizate de multumire.
Subscriu la adresa Psiholoagei, dar nu face asta decat daca poti sa le personalizezi cu adevarat. Adica sa scrii un tezt diferit pentru fiecare invitat, text care sa-i contina numele si din care sa reiasa ca nu e facut la norma, pentru toti acelasi (adica poti face o referire la o amintire placuta pe care o impartiti, la un eveniment trecut sau viitor din viata acelei persoane, la ceva ce ii place).
Daca ai rabdare si pasiune, ia niste coli, sau cartoane fie, de format carte postala, si scrie pe ele cel putin o maxima, cugetare, etc, care sa i se potrivesca fiecaruia! Success! SI... casa de piatra!
Am vazut la o nunta in state, au dat la toti invitatii 3 pietricele de rau pe care scria Faith, Hope, Love, asa ma gandeam sa dau si eu la nunta mea. dar nu stiu sa iti spun de unde le-au luat.
Stiu si eu, ai putea incerca cu un pandativ micut de argint (iconita, inimioara sau floricica)
Ai auzit de marturii? Acele cosulete facute din voal de diferite culori in care poti pune poza voastra in miniatura alaturi de cateva arahide invelite in ciocolata alba; sau pe care poti agata numele familiei invitate... da foarte bine cand isi vad numele prins pe un cosulet " dulce"
O idee care mie mi-a placut: toti oaspetii au facut poza la venire cu mirele si mireasa. Apoi, dupa 12 noaptea, cei 2 au venit la fiecare, multumindu-le personal (cred ca e mai bine) si le-a inmanat un plic cu poza de la sosire. Acum, pe poza respectiva poti sa lasi si cateva cuvinte...
Cred ca solutia cu fimo-ul este cea mai draguta si mai ieftina, mai ales daca ai maini dibace. si cea cu cele 3 pietricele cu faith-love-hope mi se pare dragalasa, insa un pic hollywood-iana.
Eu am fost la 2 nunti aici in spania si de fiecare data am primit ceva prima data un ac de palarie si sotul meu un trabuc iar la cea de a doua am primit ciocolata gen rafael si sotul meu trabuc poate te ajuta cu ceva
anonim_4396 întreabă:
Răzvan1230L întreabă: