daniela
| daniela a întrebat:

As vrea sa multumesc fiecarui invitat la o nunta prin oferirea unui mica cadou (cat mai putin costisitor... sunt cam 300 de invitati) va rog oferitimi si mie solutii.

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Cumpara pasta fimo si modeleaza 300 de trandafiri mici (modelul e simplu, gasesti pe net). Prinde-i pe o bucatica de hartie (eventual pe cartea de vizita de care ziceai), alaturi de cateva randuri personalizate de multumire.

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Subscriu la adresa Psiholoagei, dar nu face asta decat daca poti sa le personalizezi cu adevarat. Adica sa scrii un tezt diferit pentru fiecare invitat, text care sa-i contina numele si din care sa reiasa ca nu e facut la norma, pentru toti acelasi (adica poti face o referire la o amintire placuta pe care o impartiti, la un eveniment trecut sau viitor din viata acelei persoane, la ceva ce ii place).

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca ai rabdare si pasiune, ia niste coli, sau cartoane fie, de format carte postala, si scrie pe ele cel putin o maxima, cugetare, etc, care sa i se potrivesca fiecaruia! Success! SI... casa de piatra!

eileen
| eileen a răspuns:

Am vazut la o nunta in state, au dat la toti invitatii 3 pietricele de rau pe care scria Faith, Hope, Love, asa ma gandeam sa dau si eu la nunta mea. dar nu stiu sa iti spun de unde le-au luat.

auran
| auran a răspuns:

Stiu si eu, ai putea incerca cu un pandativ micut de argint (iconita, inimioara sau floricica)

| bunica a răspuns:

Cand dau datul, iale bani si inapoiazale plicu ca amintire.

cristian
| cristian a răspuns:

Paharele folosite la masa le poti personaliza si le poti oferi cadou.

| yadora a răspuns:

Ai auzit de marturii? Acele cosulete facute din voal de diferite culori in care poti pune poza voastra in miniatura alaturi de cateva arahide invelite in ciocolata alba; sau pe care poti agata numele familiei invitate... da foarte bine cand isi vad numele prins pe un cosulet " dulce"

| kufu a răspuns:

O idee care mie mi-a placut: toti oaspetii au facut poza la venire cu mirele si mireasa. Apoi, dupa 12 noaptea, cei 2 au venit la fiecare, multumindu-le personal (cred ca e mai bine) si le-a inmanat un plic cu poza de la sosire. Acum, pe poza respectiva poti sa lasi si cateva cuvinte...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna,
Cred ca ai putea sa combini 2 sau 3 variante... sa aiba si la sosire si la plecare...

| wendy a răspuns:

Cred ca solutia cu fimo-ul este cea mai draguta si mai ieftina, mai ales daca ai maini dibace. si cea cu cele 3 pietricele cu faith-love-hope mi se pare dragalasa, insa un pic hollywood-iana.

| bety44 a răspuns:

Eu am fost la 2 nunti aici in spania si de fiecare data am primit ceva prima data un ac de palarie si sotul meu un trabuc iar la cea de a doua am primit ciocolata gen rafael si sotul meu trabuc poate te ajuta cu ceva

| krys a răspuns:

La ficare familie 1 suvenir cu 3 pietricele colorate. punguta 20 pietricele 1leu