Încearcă să deschizi altfel un subiect de discuție. Băieții sunt destul de dificili. Dacă chiar vrei să te schimbi în acest lucru nu ai putea mai întâi să vezi dacă pe el îl deranjează sau nu?
Încearcă din joacă să-l întrebi dacă îl deranjează sau nu. Și dacă ți-ar spune în caz de s-ar plictisi cu chestia asta. După răspunsul lui, îi ceri ceva gen un sfat printr-o scurtă întrebare: „Și cum ai vrea să fiu?" sau din joacă să-l întrebi „Ce părere ai avea dacă m-aș schimba și nu aș mai fi la fel de „sâcâitoare" cu tine în privința faptului cât te iubesc" [am folosit sâcâitoare că nu îmi vine nimic în minte în momentul ăsta]
Și atucni tu vezi ce îți spune și de abia atunci te poți schimba. Adică bănuiesc că el te iubește așa cum ești, nu că ar fi nevoit sau așa.
Sper că am putut să te ajut. Mult noroc:*
Depinde de cum e si el. Daca,chiar vrei sa te schimbi poti incepe prin a te pune pe tine in fata lui. Adica sa nu-l mai vezi doar pe el, ci sa crezi ca tu esti mult mai importanta sau la fel de importanta. Cel mai bine e sa alternezi starile: o data dulce, dragalasa, o data indiferenta.
Daca iubitul tau te iubeste si el foarte mult cu sigurtanta nu s-ar plictisi sa ii spui ceea ce simti si sa ii arati acest lucru.Cum sa se plictiseasca de cuvintele si de sentimentul acesta atat de minunat?
Cum?
Pacat ca iubirea asta nu-i impartasita cu egala masura.
Am mai vorbit despre asta, viata cu el ma tem ca nu o sa-ti aduca implinire.
De schimbat nu ai cum sa te schimbi. Asa e felul tau de a fi. Doar sa nu-l sufoci. Asteapta gesturi si din partea lui!:* ca sa nu para ca profita de tine:* in rest esti ok