| MadaMădalinamada567 a întrebat:

Aş vrea sa va întreb ceva pe cei care ştiţi.Cum îţi poţi da seama ca un barbat e violent? Am 23 de ani iar iubitul meu e mai impulsiv îmi e teama sa nu devina violent

3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"Cum îţi poţi da seama ca un barbat e violent?"

intre impulsiv și violent e o limită milimetrică. O să-ți dai seama când o să ți-o "iei" prima dată (nu că aș vrea...)

| Kiran a răspuns:

Hmm, violenta la barbati de obicei apare in preajma altor barbati, tin sa cred ca intervine putin bunul simt sa nu dai intr-o femeie, insa expectiile vin cand stie ca esti "naravasa" si nu ai ce sa faci in privinta "pedepsei". Atat timp cat va stii / te va accepta drept egala lui nu te va agresa la suparare.

Tind sa cred ca generatia Z este mai exclusa de violenta domestica datorita noului mediu unde toti suntem egali si avem voie sa facem aproape orice.

| Miranjacanela40 a răspuns:

E simplu trebuie să îl provoci atât de tare într-o zi până el va reacționa așa cum este și atunci vei ști dacă e violent sau nu. Dacă nu este violent tace sau eventual pleacă de lângă tine, in schimb dacă e violent face pe nebunul și încearcă să te intimideze.