| giulia_8691 a întrebat:

As vrea sa va intreb cum as putea convinge pe ce mai buna prietena mea ca a facut o greseala. mi-a zis ca nu mai vrea sa fie prietena mea, doar ca nu asa direct.ne-am certat din cauza unor fete care s`au bagat in relatia dintre mine si ea.tot zicea ca sunt geloasa si etc. ce as putea sa ii spun? sa ii para rau ca a zis asta.ca mi-a zis ca nu mai vrea, ceva texte pe care ii le-ati spune? de 2 ani e cea mai buna pr a mea. va rog ajutati`ma sunt disperatasad

4 răspunsuri:
| Sin a răspuns:

... ce texte? Fata nu mai vrea si gata.Probabil celelalte fete i-au spus ceva rautacios despre tine. iar ea daca a crezut acele barfe despre tine, inseamna ca nu ti-a fost prietena buna.

| Razvan a răspuns:

Dragoste cu sila nu se poate, oricat am vrea noioh go on
Prietenia se incheie cand unul dintre prieteni nu mai daruieste.Degeaba te minti zicand ca e bine si asa.Prietenia e santaj reciprochee hee
Mai bine lasa ca timpul sa ii dovedeasca ce prietena o pierdutwinking

| matt25 a răspuns:

Iesiti la un suc si discutati. O relatie de durata nu se poate incheia din cauza unor asa zise gelozii. Asta e o prostie. :-)

| uningermik a răspuns:

Sall
Acelasi lucru am patit si eu si ne certam din chesti banale eram geloasa pe alta fete. Dar la un moment dat m`am gandit mai bine si am inceput sa o ignor sa o tratez cu indiferenta si asta pe ea a durut-o foarte mult si ne-am inpacat si de atunci nu ne-am mai certat...Trateazo cu indiferenta un timp si daca e cea mai buna prietena a ta se va intoarce la tine si va veti inpaca...bafta