anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

As vrea sa va rog pe toti sa imi sp ce parere aveti.eu am 12 ani si sunt in clasa a 5. tin foarte mult la colegul meu de banca(nu il iubesc)suntem doar prieteni. daca l-as iubi as simti asta. din aceasta cauza nu inteleg dc imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu el? acum 3 zile m-am certat cu el si din aceasta cauza imediat ce am ajuns acasa am inceput sa plang. voi ce credeti poti sa ti la un baiat ca la un frate, insa sa nu il iubesti? credeti-ma ca aici nu este vb de dragoste mai ales ca sunt prea mica pentru a fi cu cineva.la 12 ani nu sti ce e cu adevarat iubirea

Răspuns Câştigător
assiris
| assiris a răspuns:

Cam devreme, nu te consuma de pe acum, ai toata viata inainte

7 răspunsuri:
| yoni a răspuns:

Pai ai zis ca la 12 ani nu sti q adevarata ce e iubirea dar eu iti spun din propia experienta k iubirea nu are varsta eu la 12 ani eram indragostita cu adevarat de un baiat...in iarna anului 2008 am facut 13 ani dar pana la 13 ani am iubit cativa baieti...chiar am si suferit dupa ei. poate chiar esti indragostita si nu iti dai seama

| andreiasavescu a răspuns:

Iubire la 12 ani?laughing

| lilia_2632 a răspuns:

Exista dragoste si in copilarie, aceasta nu se uita niciodata pentru ca este sincera, pura, de neuitat!

| annagabi a răspuns:

De ce esti atat de categorica! Spui ca la 12 ani nu stii ce este iubirea, ca nu-l iubesti, ca sunteti doar prieteni? De ce? Pentru ca asa au spus altii mai mari ca tine? Dupa cate ne spui, cred ca esti deja indragostita! Mai mult cred ca nu ai frati sau surori, pentru ca altfel ti-ai fi dat seama ca este cu totul altceva sa tii la un frate si alta la un strain, chiar si coleg "ca la un frate". Mai bine gandeste-te de ce va-ti certat, cine a fost de vina? Sau ca sa-ti dai seama daca si el simte la fel ca tine, vezi cam la cate intrebari poti raspunde cu: Da!
Te-a invitat la ziua lui?
S-a oferit vreodata sa-ti duca ghiozdanul?
Vorbeste si cu alte fete, sau si el vrea sa petreceti cat mai mult timp impreuna?
Faceti temele impreuna?
Te-a luat vreodata de mana, asa ca din intamplare? Daca da, ai simtit asa ca un roi de fluturi in stomac?
Daca raspunsul tau este DA la majoritatea intrebarilor de mai sus, atunci, nu numai ca esti indragostita, dar si el are cam aceleasi sentimente pentru tine. In acest caz cred ca ar trebui sa vorbesti serios cu mama ta, si fii hotarata sa ii demonstrezi ca esti deja o micuta domnisoara, ca ar trebui sa tina cont de asta. Crede-ma sunt o multime de lucruri de discutat, de exemplu:
- despre transformarile prin care a inceput sa treaca corpul tau
- despre produsele cosmetice adaptate varstei tale
- despre manichiura, adica despre importanta ei si ceea ce se potriveste varstei tale
- despre stil si moda
- despre faptul ca indiferent ce ti-ar oferi un barbat strain sau chiar cunoscut sa nu te duci, sa nu te sui in masina cu necunoscuti, sa nu raspunzi provocarilor venite de la necunoscuti pe chat...
Nu te da batuta chiar daca la inceput mama ta poate parea putin cam distanta, insista! Si daca nu si nu mai vorbeste si cu noi!
Cu drag
Gabi

| cely a răspuns:

Est indragostita, dar nu trebuie sa suferi. Ai timp o viata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Credeti ca pot avea o reletie cu un baiat chiar daca am 12 ani? adica venind vb doar de un sarut si o inbratisare? po avea o relatie daca el are tot 12 ani?

| m3 a răspuns:

Iti place acel baiat... fara rusine...si nu esti prea mica la 12 ani...deja esti domnisoara...si ar trebui sa vorbesti cu mama ta despre chestia asta pentru ca sunt sigura ca te va ajuta... p. s:fi mai curajoasa si poate vei reusi sa ii spui chiar lui ce se intampla happy