Sa stii ca varsta isi are relevanta ei, iar o diferenta prea mare genereaza mentalitati distincte, probabil, exista si exceptii. Cu totii stim ca dragostea nu are varsta. Poate tu-l doresti, dar el s-ar putea sa nu te vrea, si pe buna dreptate, e ca si cum ar intra intr-o relatie cu propria lui fiica, poate cu acesti ochi te vede pe tine.
Crezi ca-i singurul barbat care poseda calitatile dorite de tine? Peremptoriu, nu! Am o intrebare, dar sa nu mi-o iei in nume de rau.
Daca tu ai ai avea 30 de ani, iar un pustan de 18 iti va cere sa fi iubita lui, de ce raspuns ar avea parte? Astept raspunul si argumentele de rigoare.
Buna! Ca,, barbat " desi am 20 de ani iti spun sincer, chiar de nu mai conteaza varsta, bani etc... Candva dezavantajul tau ar putea fi dureros, adica, parinti etc,, ma intelegi tu " nu spun sa nu fi cu el, doar ca, e cam mare, totus daca iti place persoana, nu renunta sa o cuceresti, incearca sa fi cat mai apropiata persoanei despre care vorbesti, incearca sa ii arati caci cu toate ca ai 18 ani tu chiar vrei ceva serios si ca ai incredere in el, asta ar fi spre avantajul tau, adica iti vei impli visul, acum de tine depinde cum sa il cuceresti etc, daca m-as da cu parerea despre cum sa cuceresti mi-as da cartea pe fata si ai putea cuceri mai multi barbati invatand din ce iti spun eu...
P. S. Uneori aparenta poate fi inselatoare...
P. S. 2. Sper ca sti ce te va astepta pe viitor...
Bafta.
Cate cautari si esecuri poti sa ai la 18 ani de te arunci cu capul inainte spre un barbat de 30 de ani? Abia ai sani de vreo 4 ani. Numai un barbat fara alternative s-ar angaja intr-o relatie cu un copil.Stiu. bla bla. dragostea nu are varsta, dar are niste legi nescrise pe care n-ai de unde sa le stii. Degeaba intrebi aici, avantajele si dezavantajele o sa le vezi daca se va concretiza aceasta dorinta a ta. Eu nu m-as incurca cu o fata de 18 ani. Oricum succes si sper sa iei decizia buna
La 18 ani nici nu ma gindeam la barbatii. abia la 29 mi-am intilnit sufletul pereche; daca te iubeste; te respecta si are grija de tine si te ia de nevasta fii fericita daca va intelegeti.