| Vecina a întrebat:

As vrea si eu niste pareri obiective din partea voastra si ce ati face voi daca ati fi in locul meu.Am 18 ani si iubesc un barbat de 30.Nu vreau sa judecati dupa acest aspect, al varstei. Dupa multe cautari si esecuri, el este cel care intruchipeaza calitatile pe care le caut la un tip si care simt ca m-ar completa.Sunt constienta de faptul ca s-ar putea lasat condus de aparente si ca nu ar vrea sa se "Lege" cu o pustoaica, insa eu caut o relatie serioasa, de lunga durata alaturi de un om care sa ma accepte si pe care sa-l accept asa cum este.Si care considerati ca ar fi avantajele si dezavantajele unei astfel de relatii?

Cum as putea face sa-l cuceresc, sa-i atrag atentia discret?

astept sfaturi

Răspuns Câştigător
| noName_8681 a răspuns:

Depinde ce vrei de la viata. gandeste-te ca el are 30 ani si poate vrea sa isi intemeieze o familie, u vrei asta?
pentru el diferenta asta e benefica, are langa el o fata de 18 ani. acum si pentru tine e benefica, dar peste cativa ani? cand el o sa aiba vreo 40 si u 28... hmmm, atunci numai e ok pentru tine.
incearca sa vorbesti cu el, sa vezi ce fel de om e, cum gandeste, chestii din astea. Iti place probabil cum arata, dar felul lui de a fi? eu zic sa te gandesti de ori inainte. nu uita ca tu ai 18 ani si ai toata viata inainte.

6 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

De ce vrei sa fortezi lucrurile? Poate el este casatorit sau logodit.Este bine sa mai profiti de o iubire romantica, adolescentina cu cineva mai apropiat ca varsta.

| EUSIATIT a răspuns:

Sa inteleg ca nici nu te stiedoar tu esti indragostita de el. ok cam greu. trebuie sa te gindesti ca daca il abordezi poti sa te lovesti de un refuz.sau poate sa rida sau nu stii cum ar reactiona. Eu ca si mama te sfatuiesc ca sa nu te arunci in cap. esti tyinara ai timp sa cunosti si persoane care vor o relatie serioasa si sa fie asa cum doresti tu. Hai incearca sa ti traiesti tineretea.copilaria.cum vrei tu sa sp. nu te lega la cap fara sa te doara. Ai timp esti tinara. ASTa este parerea mea

| brosu a răspuns:

Nu cred că este cineva în măsură să judece iubirea ta, dar este bine să ai câteva secunde de luciditate şi să observi şi defectele pe care le are. Dacă tu crezi că te încumeţi să le accepţi pe termen lung totul este în regulă.
La 18 ani nu mai eşti chiar o puştoaică, ci eşti o femeie în toată firea. Din câte văd în fotografie eşti foarte frumoasă.
Despre avantaje se poate vorbi la un bărbat de 30 de ani, având maturitate în gândire şi posibil şi experienţă sexuală, ceea ce dă un mare plus. La dezavantaje este greu de spus, dar sigur există.
Ca să îl cucereşti fi originală, nu improviza copiind pe alţii.
Caută puncte de interes comune şi succesul iţi va fi garantat.

| florin_7920 a răspuns:

Să-l atragi nu e greu mai ales că zici că ai 18 ani eu îţi dau un sfat simplu caută că ai timp destul şi trăieşteţi tinereţea frumos aşa cum se sade unui tînăr chît e tînăr şi toate îşi au vremea lor şi dragostea o vei simţi cu adevărat la vremea chînd va veni, e o părere nu un fapt.

| Zero a răspuns:

Vecinicohee hee nu-i problema de relatie big grin daca ati reusi sa fiti impreuna felicitarile melethinking dar partea cum sa il atragi nu-s, poate cunosti pe cineva care il stie si te poate ajuta sa te combini cu elbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai vecina de la doi.si de mine s-a indragostit una de 17 ani si eu aveam dublul varstei ei.stiu si de ce s-a indragostit de mine. daca eram un prost nejudecat, ii incurcam viata fetei, stricandui drumul. ce faci tu la 38 de ani cu unul de 50? sa numi spui ca dragostea nu are varstas ca iti dau vreo trei exemple din care sa vezi ca are.si ca acum o numeste baba.pe fosta lui iubita mai mare ca el.si curva in alt caz, din cauza geloziei, pe fosta lui tanara iubita.gandestete ca in timp ce tu infloresti, el imbatraneste.crezi ca cine inghite usor asa ceva? iar a imbatrani mai implica si multe alte chestii nu numai potenta. intr-un cuvant, pentru 15 ani te poti baga. dar cand vei avea un adolescent de 15 ani, sau o adolescenta, il vei parasi.