Se duce ori in rai ori in iad cum alege Dumnezeu
daca a fost credincios si nu a facut multe pacate se duce in rai
daca nu a fost credincios si a facut multe pacate se duce in iad
funda?
Îh, de unde să ştim noi despre asta? Eu una nu cred în concepţia de suflet. Oamenii au inventat asta pentru că sunt doar nişte laşi şi au nevoie să se bazeze pe ceva când le este greu.
Corpul lui se desformraza (putrezeste) iar sufletul se duce ori in rai ori in iad funda? happy happy
Raspunsul este dependent de convingerile religioase ale individului.Conform unora sufletul se duce in rai sau in iad, conform altora poate sta in purgatoriu o vreme. Exista si religii care sustin ca sufletul se reincarneaza, dupa cum exista si afirmatii ca nu se mai intampla nimic cu sufletul dupa deces.Trebuie sa stii unde te situezi si raspunsul vine de la sine.
Nu stim. Unii zic ca sufletul merge in Iad sau in Rai, altii zic ca se reincarneaza in alt om. Sunt fel si fel de ipoteze. Oricum mai bine nu ne gandim la moarte si de bucuram de viata:*
Nu s-a intors nici unul la mine sa-mi zica. Si, pana nu mi se intampla mie, nu cred.
Se spune ca sufletul odata iesit din corp este luat de ingerul lui si se plimba in locurile unde a facut fapte bune in timpul vietii lui, apoi se odihneste langa sicriu...asa face timp de 40 de zile apoi se ridica la cer si se face judecata particulara...si este judecat dupa faptele lui.
CristinaSNC întreabă: