Nu am inteles mai nimic, dar daca tu zici ca il placi pe Andrei, ma gandesc ca sentimentul poate fi reciproc si te place si el. Deci raspunsul este: Andrei. Sper ca te-am ajutat
N-am inteles niciun ca'cat si nici nu ma obosesc.Care dintre ei te place? Ma'taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Pai e greu de zis care te place,stai in continuare si analizeaza lucrurile, dar daca ti-au dat niste porecle care nu-ti plac si nu-ti convin iar ei stiu asta o fac doar pentru a te necaji, faptul ca au aruncat cu apa pe tine nu e tocmai bun mai ales daca au facut-o intr-un mod rautacios, dar numai tu sti cum se comporta fiecare cu tine daca unul din ei te place iti vei da seama dar sa nu uiti ca si prietenei tale ii place unul dintre ei.Iti doresc mult succes!^.^
Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar incearca sa fii mai coerenta
Pentru ca mi-a fost greu sa descifrez [fara suparare]
Nu pot fi sigura dar important e pe care il placi tu, deci cu acela ar trebui sa fii
XOXO
Funda?
Si acum a gasit o fata si s-a imprietenit cu ea vorbeste cu ea sunt prieteni bunisori ba chiar buni si nu mai pot imi vine sa plang ii zice aleia ca cica intr-o zi ma tineam ca o raie dupa el si altele
El a fost cu alta dar s-a despartit de ea si acum aseara cand am intrat in sc la o pr erau ei in spate apoi cand sa ies erau niste babe in fata si am iesit tot prin spate si andrei a strigat asa acovit cf ascovit eu am mer inainte nu am zis nimic apoi una a zi ascovit andrei a zis ca te iubeste si dp andrei a zis nu e adv minte nu o crede si zicea razand ca prostu'