| Pupici a întrebat:

Asa sa va spun povestea mea ...Nu uitati dau funde si tot ce vreti
erau dooi prieteni buni forte buni pe nume Andrei si octavian
ieri a fost ieri a fost paparuda la noi si nebunii au venit la mine la scoala cu pungi de apa si dupa aia am iesit afaraa prietenei mele ii place de octaviam si mie de andrei si toti trei au mers la piata si pe drum andrei tot ziceau mama ii dau un headshot si dupa aia mama ii dau un budshot laughing si cand am iesit afara noi ne-am dus ne-am aprovizionat cu baloane si cu apa si cu pungi asa ei inainte de asta ne-au prins in spaate si toti pe mine adica doi
ei imi zic ascovit ca cica sunt acra ca un ascovit si mai am o catelusa careia ii zic apa ee si octavian a pus poreclele astea si andrei doar le-a preluat
azi am fost afara cu o alta fata ca prietena mea nu iesea asa ca am iesit cu alta fata si andrei cand a vazut-o pe catelusa mea zic apa ce faci apa si el era cu un alt prieten razvan si ala vroia sa puna mana pe catea dar ii era frica sa nu muste ee in fine asta nu conteaza ce e importana este ca am mers impreuna cu ei pana in parc. inrebarea mea e :CARE DINTR-E EI MA PLACE

11 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

N-am prea inteles laughing
vezi tu pe parcurs si o sa-ti dai seamawinking

| Paulla a răspuns:

Nu am inteles nimic. Absolut nimic.

| stweety10 a răspuns:

Nu am inteles mai nimic, dar daca tu zici ca il placi pe Andrei, ma gandesc ca sentimentul poate fi reciproc si te place si el. Deci raspunsul este: Andrei. Sper ca te-am ajutat big grin

| Gripa a răspuns:

N-am inteles niciun ca'cat si nici nu ma obosesc.Care dintre ei te place? Ma'taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

| Emmmiii a răspuns:

Pai e greu de zis care te place,stai in continuare si analizeaza lucrurile, dar daca ti-au dat niste porecle care nu-ti plac si nu-ti convin iar ei stiu asta o fac doar pentru a te necaji, faptul ca au aruncat cu apa pe tine nu e tocmai bun mai ales daca au facut-o intr-un mod rautacios, dar numai tu sti cum se comporta fiecare cu tine daca unul din ei te place iti vei da seama dar sa nu uiti ca si prietenei tale ii place unul dintre ei.Iti doresc mult succes!^.^

| MaditsSaaa a răspuns:

Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar incearca sa fii mai coerentawinking
Pentru ca mi-a fost greu sa descifrezhappy [fara suparare]

Nu pot fi sigura dar important e pe care il placi tu, deci cu acela ar trebui sa fiihappy

XOXO

Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ma? Scrie si tu caligrafic ca nu am inteles nimic din povestea asta a ta. LOL.

| Alexandra8989 a răspuns:

Razvan.sigur

| Pupici explică:

Si acum a gasit o fata si s-a imprietenit cu ea vorbeste cu ea sunt prieteni bunisori ba chiar buni si nu mai pot imi vine sa plang ii zice aleia ca cica intr-o zi ma tineam ca o raie dupa el si altele

| Pupici explică:

El a fost cu alta dar s-a despartit de ea si acum aseara cand am intrat in sc la o pr erau ei in spate apoi cand sa ies erau niste babe in fata si am iesit tot prin spate si andrei a strigat asa acovit cf ascovit eu am mer inainte nu am zis nimic apoi una a zi ascovit andrei a zis ca te iubeste si dp andrei a zis nu e adv minte nu o crede si zicea razand ca prostu'

| artista96 a răspuns:

Eu zic ca primul baiat te placebig grinbig grin