Eu nu vad de ce ar trebui sa existe astfel de reguli nescrise cand vine vorba de relatii. Ar trebui sa fie perfect normal ca si fetele sa faca primul pas daca le place de un baiat. Si multe chiar o fac. E o greseala de multe ori din partea fetelor sa astepte ca un baiat sa o bage primul in seama. Se rateaza multe sanse asa.
Salut.Dupa parerea mea cred ca a ALES ACEASTA CATEGORIE, fiindca este legata de psihologie(o ramaura a stiintei moderne ce se ocupa cu studiul limbajului non-verbal/verbal, comportament, atitudine-sentimente, pe scurt- etc.) aceasta intrebare.Nu crezi ca este categoria corecta?
Desigur ca se potrivea si la Familie & Relatii sau Conversatii.
Inainte sa te apuci sa acostezi lumea pe strada ai grija sa arati intr-un fel sa nu ii sperii!
Eu am asteptat o data un "buna", dar nu l-am avut Atunci mi-am dat seama ca exista si baieti. timizi, sensibili sau,NU STIU.
Cred ca ar trebui sa avem responsabilitati egale(noi, fetele si baietii). Oricum, m-am decis sa incep si eu sa fac primul pas, dar acum nu mai am ocazia
E greu pentru o fata sa faca primul pas, daca baiatului i se pare pare ca sunt o mega fraiera, gandind dupa cum l-am bagat in seama?
In plus, cred ca as intra in pamant de rusine daca nu mi-ar raspunde.
As vrea ca el sa inceapa prima fraza, eu sa continui cu o a doua si, restul sa vina de la sine
Singura data cand o fata m-a bagat in seama asa a fost la un baeram "buna, vezi ca ai șlițul desfacut"
eu unul n-am prea mai vazut in ultimii ani fete frumusele sa fie si singure, de regula sunt combinate cu niste borfasi, doar de dragul de a fi si ei impreuna.
Auzi? Inseamna ca ala a fost un "buna" de neuitata, nu?
Eu sincer vorbind daca imi place de un baiat ii zic in fata imi iau "inima in dinti" si ma duc la fel. Poate acel baiat e rusinos si ii e rusina sa-ti spuna ca te place. Opinia mea e ca nu numai baieti ar trebui sa faca lucrul acesta ci si fetele.