anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ascultati:prietenul meu a mai avut pana acum 10 prietene in 3 ani, le schimba de la luna la luna.eu l-am cunoscut anul asta, la scoala, cand s-a mutata la scoala mea.la inceput nu l-am placut delc, chiar ma gandeam ca este un aiurit, dar dupa ce el s-a acomodat, si la mine a inceput atractia.imi trimite mesaje in care zice ca se gandeste la mine, imi zice iuby, frumusica, etc...si zice ca sunt cea mai minunata fata pe care a cunoscut-o pana acum.problema este uramtoarea; prietena mea mi-a zis ca el s-a sarutat saptamana asta cu o fosta prietena, nu o data ci de 100 de ori(metaforic zis). dar de unde putea stii prietena mea asta nu stiu, caci nu mi-a zis, decat atat.probabil l-a vazut, dar eu ma tot gandesc ca ea incearca sa ne desparta, deoarece imi zice ca nu mai stau cu ea mai deloc, dar si eu cand vreau sa stau cu ea, sta cu iubitul ei.eu i-am zis ca-l accept pe prietenul ei daca face si ea la fel.nu vreau sa ne certam, nu ne-am certat nici o data. din cls 1, ne-am jurat sinceritate, prietenie, si am facut si un salut si o zi doar a noastra.credeti ca e adevarat ce mi-a zis? el imi vorbeste de parca m-ar vraji, cand sunt cu el ma simt altfel, doar rareori nu ma simt in largul meu cu el. s-o cred pe prietena mea? el imi tot zice:orice ti-ar zice alexandra, sa nu crezi! dar nu imi ce sa nu cred. el ar zice ca mi-ar zice o prostie despre nu stiu ce nota.sa ma despart de tip?

Răspuns Câştigător
| antonia09 a răspuns:

Draga mea,
Cred ca ar trebui sa ceri parerea si a altor persoane care il cunosc pe prietenul tau sa vezi daca e adevarat ceea ce iti spune prietena ta deo viata.
Pe de alta parte ar trebui sa discuti cu ea deoarece nu e frumos ceea ce face ea. Daca tu ai acceptat ca ea are prieten si ea ar trebui sa faca la fel.
Trebuie sa ajungeti intr-un fel la compromis deoarece ar fi pacat sa pierdeti pe acest motiv aceasta prietenie cladita pe sinceritate.
Tu esti cea care trebuie sa iei o decizie, nu o pot face altii in locul tau.
In speranta ca ti-am putut fi de ajutor, iti urez o seara placuta!

14 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca si-au pus-o impreuna.acum esti victima sigura. da nu-i nimic. doar noi fi tu mai ...decat celelalte.trebuie sa fii si tu pe lista lui.altfel nu ai cautare.doar tu spui ca l; e schimba lunar.inseamna ca ai pretentii mari de la tine insuti. tu poate rezisti o luna si o zi. da daca ajungi in patul lui ca prietena ta, ce mai conteaza?

| i_love_you_and_i_am_cool a răspuns:

Da dar el, spune a dintre toate, eu sunt fata pe care o cauta, si nu cred ca prietena mea, si-a tras-o cu el, caci are si ea iubit, si nu mi-ar fi facut asta mie, ca-s cea mai buna prietena a ei.

| www_9242 a răspuns:

Nu cred ca mai e nevoie de niciun comentariu.

| zuzumic a răspuns:

Eu zi sa nu ii crezi pe nikiunul ditre ei, prietena ta se poate schimba cu timpul in clasa intai erati doar niste kopilutze iar prietenul tau se poate sa te minta... pune. l la inkercare. intra cu un alt id pe el si cu pozele unei fete dragute si date putin la el sa vezi cum reactioneaza dar sa nu te dai de gol si vezi si ke e de capul lui si daca tine la tine sau nu... pentru ca daca a fost asa o pacoste pana acum dc nu ar fi si cu tine cum a fost si cu cele 10?

| roccomato a răspuns:

Cu un astfel de baiat eu nu stiu de ce mai stai? Inteleg il iubesti i-ti place de el, dar gandeste-te daca nu ai acum la inceput incredere in el pe parcurs ce o sa faci? Lasa-l draguta sunt baieti pe toate drumurile o sa-ti intanlesti persoana potrivita care sa te respecte si iubeasca asa cum meriti. bafta si dai papucii vorba noastra a romanului.

| Happy a răspuns:

DAAAAAA! Este cel mai bine deoarece daca va continua relatia tot timpul va avea cate o prietena si tie nu iti va,, pica'' tocmai bine.Acum faci cum vrei aceasta este parerea mea

| ang3l_iN_the_night a răspuns:

Aici e cam greu... dar gandeste-te ca alexandra este prietena ta si spui ca este si din clasa 1. V-ati jurat sinceritate sh prietenie asa ca nu cred ca te minte.In plus prietenul tau ti-a spus sa nu o crezi pe ea inseamna ca are el un motiv si ascunde ceva. Cred ca stie ca alexandra l-a vazut cu fata aia sarutandu-se.Si in plus ai spus ca a avut 30 de prietene...Cum poti sa umbli cu unu ca asta? ai inebunit? eu nu as umbla in vecii vecilor.sh daca a avut atatea pana acum nu cred ca sar opri doar ca te-a cunoscut pe tine.Ai incredere in prietena ta dar daca vrei incearca sal urmaresti cand ai si u timp macar asa o sa aflii daca te inseala intr-adevar.
succes
sper ca ti-am fost de ajutor

| Sabrine a răspuns:

E adevarat ca dragostea e oarba:|. intra pe www.ns-vogur.blogspot.com si citeste povestioara despre dragoste. tu chiar nu vezi ca el vrea sa va strice prietenia dintre voi 2? totusi, sunteti prietene din clasa 1.nu merita ca un baiat sa se bage intre voi.asa mi s-a intamplat si mie.si tipul a fost cu cele mai populare fete din oras.intr-un an, si-a strans un harem de 25 de iubite:|. el probabil te mai vrea ca sa fii si tu acolo inca una pe lista lui.crede-ma ca nu merita pentru un narcisist si misogin.mai bine te desparti de el cat mai e posibil si nu te orbeste de tot dragostea pentru el. sper sa-ti fi fost de ajutor sfatul.si PS:citeste povestioara aia de pe blog ca o sa-ti placa:pe

| Sabrine a răspuns:

Www.ns-vogue.blogspot.com srry.am gresit inainte:)

| zorialbi a răspuns:

Fiecare fata crede ca ea este exceptia, dar aici nu depinde de noi. Daca asa e firea lui nu are rost sa te mai incurci cu el. Chiar daca sa zicem ca ai rezista 1 an cu el, pana la urma tot s-ar satura de tine si ar gasi pe altcineva. Mai ales daca ii cedezi si te culci cu el, o sa plictiseasca si mai repede...pentru ca o sa obtina ce vrea de la o fata...Ai grija!

Da, aveti dreptate, a zis ca prietena mea, iar, ca l-a auzit pe coridorul scolii cum vb la telefon si ii zicea lui "gurita", fota lui iubita ceva de genul:pacat ca m-am mutata aici, nu-ti face griji sunt cu ea doar pentru a avea o "pisicuta " la brat sa nu ma fac de ras, dar daca m-as intoarce inapoi la scoala veche as fii iar cu tine...bla-bla.ea mi-a jurat asta, aveti dreptate, e prioetena mea si o cred. tipului nu i-am dat papaucii dar in schimb i-am zis ca vreau sa fim doar prieteni, suntem prea diferiti. el era foarte agitat dupa recreatie, dupa convonbirea cu gurita, si atunci mi-a picat fisa.si prietenul lui, care a ajuns sa ma placa si el pe mine, mi-a zis, cu toate ca e prietenul lui, ca i-a zis, ca vrea sa ma convinga sa ma duc la el, un sarut, doua, culcat in pat. m-am prefacut ca nu stiu, acum nu e nimic mai mult decat o relatie de amici...

| tntsirom a răspuns:

Din ceea ce spui e foarte probabil ca tu sa fii una din cele multe
pe care le-a avut si o sa le mai aiba.Eu cred ca e un"afemeiat"si ca sunt sanse minime sa fie stabil pe o relatie.Cred ca pentru el femeile sunt un bun care dupa ce se plictiseste de el il arunca.
In concluzie deschide-ti ochii inainte de a-ti deschide sufletul...altfel o sa ai de suferit.Alegerea e a ta
Sa ai o viata minunata.

| Klara a răspuns:

Ascultati rolling on the floor Fenomenala introducere. Parca ai incepe cu: Achtuuuung!

Klara, vrei te rog sa nu mai raspunzi intrebarilor mele? nu am nevoie de raspunsuri in batjocora, ca ale tale, daca nu poti raspunde asa cum trebuie nu ma raspunde sa enervezi si pe altu'!