Mnoh fratilor.pana acum e bine...neam atasat foarte mult unul de celalalt.tot ce trebuie este sa vina aksa si sa ne int restul se sudeaza
.Viata se traieste pur si simplu, nu intreband la tot pasul daca?, o fi? o pati, etc... Relationeaza, fii sincer, descoperiti-va reciproc, etc... E bine sa fie multe in comun, dar nu sunt o garantie sigura k va merge, pentru ca noi, oamenii, suntem atat de diferiti, incat... Citeste, fii interesant, civilizat, corect, si ai sanse! Bafta! Psiho
Pentru anonimul care si-a cunoscut sotia acum 25 de ani, sa nu-mi spui ca ai cunoscut-o pe messenger ca zău nu te pot crede.
Daca nu sunteti din acelasi oras, zero!
daca sunteti tineri si fara obligatii, 50%!
Bun atunci, toate panzele sus! Depinde de voi sa sudati relatia!
sanse... cred ca 80%. k?
LOl, scuze dar se stie ca intilnirile pe net sunt un 50 % adica, nu vreau sa zic ca nu poti ca sa risti dar esti sigur ca va intelegeti chiar asa de bine? cind esti in fata la monitor nu e greu de scris si de povestit dar face to face e althceva, pai intilnitiva si vezi ce iese sunt multi care sau cunoscut asa sau placut si sau casatorit, deci de ce nu este totul posibil. Eu am trecut de mult prin faza asta mi-am facut multi prieteni si am vizitat orase dar nimic mai mult prieteni si atit ))chiar daca la prima impresie eu credeam ca e iubirea vieti ) dar cum ziceam face-to-face e alta chestie.)). eh bafta zine si noua ce si cum dupa ce va intilniti
E din acelasi oras dar momentan e in Spania.se va intoarce curand...normal tineri si fara obligatii
Da ma inteleg chiar asa de bine.si totusi avem multe in comun.deci nu stiu incercarea moarte n`are
Pei depinde nu o cunnosti asa bine. ar rebui sa va intanliti si sa vezi ce e de capul ei. ai grija Succes!
Acum 25 de ani nu cred ca exista messengerul[off-topic].[on-topic]In fine.Nu trebuie sa crezi ca iti vei putea suda o relatie serioasa cu cineva cunoscut pe internet. Daca ai incredere in persoana respectiva, cred ca e ok sa te intalnesti cu ea. Sper ca ai reusit ce ti'ai propus
Cred ca aceasta e o stupiditae, dar nu poti stii unde e viitorul tau, asa ca multa bafta, mergi si fa cunostinta cu ea.
Ai toate sansele...thoughts become things adica...gandurile devin lucrurile. Ai sanse 100 %. Nu uita un lucru...fii tu insuti si totul va fi ok Bafta maxima
"thoughts become things" care inseamna "gandurile devin lucruri". Ai toate sansele! Trebuie sa fii tu insuti si sa-ti doresti sa fii cu ea Bafta maxima!
Effy35 întreabă: