| xoxo_9371 a întrebat:

Aseara am pus capat unei relatii, nu foarte lungi. Nu cred ca mai este cale de impacare. De aceea as vrea sa ii dau ignor pe mess ( o chestie cam copilareasca, dar asta e ) insa de fiecare data cand e sa apas pe "ignore user" parca ma opreste ceva. Pur si simplu nu pot. As vrea sa uit de el ( asa cred ca ar fi cel mai bine ) si de tot ce a fost intre noi, dar nu stiu cum. Poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi. Multumesc

Răspuns Câştigător
| Anonim_1592 a răspuns:

Daca nu ii poti da ignore user inseamna ca ceva inauntrul tau te opreste si cred ca sti bine cine e. Asa spun toti ca vor sa il uite/ sa o uite si nu pot sa o scoata din cap. Cand nu poti scoate ceva din cap inseamna ca trebuie sa ramana acolo happy
P.S ai grijawinking

5 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Poti sa ii dai oricum daca vrea sa dea de tine are cumwinking

| IubesteEa a răspuns:

Pai o sa vezi ca timpul o sa til sterga din minte si in curand vei iubi pe altcineva si ca sa il uiti incearca sa iesi cu prietenii, sa il stergi din lista ta de mess fa-o! incearca sa te distrezi si o sa vezi lumea asa cum e ea nu cum era cand erai cu el stiu cum e asa mi s-a intamplat si mie si vad lumea cu alti ochii! succes:* funda? plsss

| Cineva3 a răspuns:

Daca inca il mai iubesti dc ai pus capat relatiei? Daca vrei sa-l uiti gasesteti un nou iubit asa poate il uiti big grin Incearca Imi dai Funda big grin?

| Andrada1 a răspuns:

Inchide ochii cand esti cu cursorul pe ignore user si da-i happy un pic de vointa si merge orice. daca intr-adevar asta iti doresti cu adevarat fa-o! nu e capat de lume happy cum am mai spus tongue curaj! cu putina vointa poti 'muta muntii din loc' happy Bafta :*

| DianaX a răspuns:

Da-i igg ce mare chestie daca te-ai despartit de el dc sa iti fie greu sa ii dai igg deja totul sa terminat uita!