Daca nu ii poti da ignore user inseamna ca ceva inauntrul tau te opreste si cred ca sti bine cine e. Asa spun toti ca vor sa il uite/ sa o uite si nu pot sa o scoata din cap. Cand nu poti scoate ceva din cap inseamna ca trebuie sa ramana acolo
P.S ai grija
Pai o sa vezi ca timpul o sa til sterga din minte si in curand vei iubi pe altcineva si ca sa il uiti incearca sa iesi cu prietenii, sa il stergi din lista ta de mess fa-o! incearca sa te distrezi si o sa vezi lumea asa cum e ea nu cum era cand erai cu el stiu cum e asa mi s-a intamplat si mie si vad lumea cu alti ochii! succes:* funda? plsss
Daca inca il mai iubesti dc ai pus capat relatiei? Daca vrei sa-l uiti gasesteti un nou iubit asa poate il uiti Incearca Imi dai Funda ?
Inchide ochii cand esti cu cursorul pe ignore user si da-i un pic de vointa si merge orice. daca intr-adevar asta iti doresti cu adevarat fa-o! nu e capat de lume cum am mai spus curaj! cu putina vointa poti 'muta muntii din loc' Bafta :*
Da-i igg ce mare chestie daca te-ai despartit de el dc sa iti fie greu sa ii dai igg deja totul sa terminat uita!
DarkVillian întreabă: