| Andreea20000 a întrebat:

Aseara am visat un lucru foarte ciudat, mai exact cu un vecin cu care nu am nici o legatura, eu am 14 ani, iar el are 16, nu prea ma saluta mai exact, nu ma baga in seama... dar am visat ca eram pe cale sa fim impreuna, pana in momentul de fata nici nu ma gandeam la acest lucru, dar din senin mi-am dat seama ca-l plac. Poate va intrebati de ce nu ma baga in seama... ei bine acum doi ani la un baiat i-a placut de mine, dar mie nu mi-a placut de respectivul si cand m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el am zis da, dar nu i-am dat acest raspuns deoarece simteam ceva pentru el, am facut acest lucru doar ca sa nu-l supa, vreau sa mentionez ca nici macar nu l-am tinut de mana, nici nu l-am pupat, absolut nimic, dar el vroia sa faca acest lucru, dar l-am respins, deci acest vecin stia despre relatia noastra si dupa ce i-am zis la baiatul acela cu care am fost impreuna ca nu mai vreau sa fiu cu el, atunci el i-a bagat vecinului meu o gramada de porcarii in cap. Aveam ocazia sa plec cu vecinul meu la strand si acolo eram impreuna si puteam sa ne cunostem mai bine, dar nu am mers deoarece trebuie sa-mi fac pasaport. Ce sa fac ca vecinul meu sa nu ma mai urasca? Eu chiar il plac. Vreau sa ma aproprii de el, dar nu stiu cum. Voi trebuie sa intelegeti ca nu am nici o legatura cu el sad, ce sa ma fac? Il plac foarte mult si am nevoie de o persoana care sa ma ineleaga si sa fie langa mine.Parintii mei il plac mult, dar nu vreau sa le spun nimic. Ajutor!

3 răspunsuri:
| DreamHouseit a răspuns:

Lol pasoport la strand laughing

| al3inada a răspuns:

Ar trebui sa vorbesti cu mama ta ca iti place de el si de vis si de cum ti-ai dat seama ca il placi e posibil sa te ajute intr-un fel, iar daca nu ii spui sa nu incerci sa te duci dupa el deoarece isi va da seama si aici poate sa lege cu tampeniile pe care le-a spus fostul tau prieten si apoi sa te deteste si mai mult, daca totusi te-a placut inainte si parerea lui s-a schimbat din cauza spuselor baiatului acela (inseamna ca e prost scuze pentru expresie dar ar fi trebuit sa se asigure daca ce a spus baiatul acela e adevarat sau nu), dar cel mai important este sa nu vada ca il placi eu zis sa nu il bagi in seamna deoarece baietii vor exac ce nu au dk ma intelegi.Incearca sa nu iti aprinzi calcaiele parea tare deoarece este posibil ca el sa nu te placa si apoi sa suferi!

| chinezoaica30 a răspuns:

straight faceCe disperare.In primul rand are 16 ani, nu cred ca are acea minte sa te urasca pentru nimic.Du-te si vorbeste cu el.Simplu.Iti iei inima-n dinti si cand il vezi il intrebi daca poate sa stea putin de vb cu tine ca ai ceva de discutat cu el.O sa-l faci curios si va sta happy[P.S.nu te mai agita atat