Ar trebui sa aiba incredere in tine. Ceea ce zicea G fusese o minciuna, sigur vruse doar sa bage zazanie intre voi doi ca sa va despartiti fiindca probabil si ea fusese parasita de iubitul ei.Eu as zice sa te feresti de asemenea oameni,ma refer la cei ca si G fiindca sunt genul care ar face orice ca să iei tu ţeapă :"Ce bine îmi pare că ai luat ţeapă
Ce bine imi pare ca ai pierdut",ţi se pare cumva cunoscut? Ei bine pe sistemul ăsta se bazase.
Prietenul tău ar trebui să te înţealagămsă înţeleagă că nu l-ai încornora niciodata.Îi poţi arăta şi lui, să îi explici ca a fost dus în eroare, că poate una dintre ele erau aşa de invidioase pe tine incat vroia sa ţi-l sufle. Daca te iubeşte te va crede, te va ierta.Trimite-mi un mesaj cu ce s-a întamplat, cum s-au încheiat toate. Sper ca totul sa fie bine
Poate ca nu iti sunt prietene adevarate, o prietena adevarata nu ar face asa. iar cat despre prietenul tau, ar trebui sa-i sp sa aiba incredere in tine daca te iubeste si nu in ce sp altii...mai ales ca aveti si o rel la distanta. ceea ce nu dureaza prea mult daca nu exista incredere reciproca.