| Alejandra4785 a întrebat:

Aseara l-am visat pe bunicul meu care a murit acum 3 saptamani crying.Iar aseara l-am visat ca eram acasa la tara iar el era galben la fata si ii era rau iar el sa aplecat sa isi lege sireturile de la pantofi, iar eu i-am spus tataie ti-e rau iar el a spus ca nu.Dupa aceea l-am strans in brate si i-am spus ca il iubesc mult iar el nu zicea nimic zambea. Dupa aceea am mers la poarta insa de data aceasta eram la poarta la o vecina care este din alt sat.Si stateam pe canapea acolo iar dupa aceea a venit o femeie cu 2 fete iar eu am zis iar a venit astea ce sa le mai dam? iar mama lor avea un lighean si afara tocmai ce ploase iar mama la acele 2 fete a luat apa de jos dintr-un lac, iar una dintre fete a sarit in ligheanul acela cu apa si ne-a stropit,iar fata aceea avea incaltamintea exact ca a mea.Iar dupa aceea m-am trezit.Ce inseamna acest vis?crying

As vrea sa va spun ca eu inca nu m-am obisnuit cu gandul ca tataia al meu a murit crying,nu exista zi sa nu ma gandesc la el,iar cand imi aduc aminte de el imi vine sa plang, uneori cand sunt singura chiar plang crying.

6 răspunsuri:
| UtilizatorulN a răspuns:

Ori esti tu socata de faptul ca a murit, ori trebuie sa dai de pomana. sad Coondoleante!

| StefyBoy a răspuns:

Condoleante. E rau sa iti moara cineva din familie, ii duci dorul, treci peste, toti ne stingem la un moment dat

| KateMiddleton a răspuns:

Daca visezi un mort e spre schimbarea timpului de afara! Nu te speria! Nu e nimic serios, probabil va plloua!

| Iubibilăă a răspuns:

Trebuie sa fi puternica, nu, nu plange.
sad
Pa, pa.

| Ursuletu19 a răspuns:

sad Te inteleg perfect nu-ti face griji... Eu cred ca visul inseamna o noua oportunitate prin care te poti vedea cu persoanele dragi care au murit si intre vis si viata de acum sunt despartite printr-un fir subtire de ata ( asta cred eu ) Mie mi-a murit o bunica ( mamaie ) o strabunica ( mama bunicii mele ) si doi bunici Si eu pierd noptile gandindu-ma " daca as fi pretuit timpul petrecut impreuna ", " daca nu ma mai duceam pe ascuns sa-i cumpar bunicului ( mort din cauza unei probleme cu ficatul ) coca cola si tigari care ii facea rau ficatului."daca ", " daca ", "daca" ....nu-ti recomand sa-ti uiti persoanele dragi care au murit, ci sa le pastrezi in inima ta si sa pretuiesti persoanele care inca mai sunt in viata.Fii tare sa nu uiti nicioadata ca intr-o zi vor murii persoanele si mai dragi de exempul parintii dar nu uita ca singura cale prin care te poti vedea cu ei este visul! sa nu-ti fie frica de vis ..intr-un fel e un cadou! vom murii si sa nu-ti fie frica de moarte nu doare la fel ca viata! te vei gasi cu bunicul tau peste multi, multi ani, bucura-te de tinerete iar la batranete te poti gandii ca mai este putin si te vei revedea cu cei aropiati care nu mai sunt printre noi P.S sunt cam ciudata asa ca te speria de mine big grin