anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aseara m-a parasit prietena mea sad ma simt singur, nimeni nu este alaturi de mine toti mau lasat balta. ma gandesc numai la ea nu pot sa o scot din cap. ce pot sa fac sa o uit mai repede. sau sa imi fie bine? (FUNDA)

Răspuns Câştigător
| llljk a răspuns:

Nu te mai gîndi la ce a fost. Pune-ţi ordine in gînduri şi începe o altă viată, nu e ceva firesc că te-a părăsit dar ideea e să nu priveşti partea sentimentală.în viată trebuie să accepţi şi înfrîngeri nu mereu e bine!

De multe ori pierdem pe cineva drag tocmai pentru că viaţa vrea să ne dea o lectie importantă, sa fim mai atenţi pe viitor cum ne comportăm, cum preţuim lucrurile frumoase.

Acceptă această durere cu speranta că în curînd vei întîlni adevărata iubire care te va preţui aşa cum eşti.

2 răspunsuri:
| mylifedance a răspuns:

Iesi cu prieteni, ocupati timpul cu orice activitate tip prin dans sau du-te la sala descarcate etc. Oricum daca ati stat impreuna ceva timp, nu ai sa o uiti la o batere din palme, dar usor usor va fi bine fi optimist.

| XxAleexX a răspuns:

Pai daca te'a parasit nu cred ca ar trebui sa te gandesti doar la ea, fa'ti alta prietena