| xFaith a întrebat:

Aseara m-am certat cam rau cu prietenul meu.
Deci, el m-a intrebat daca m-as supara, daca el s-ar intalni intamplator cu fosta lui prietena si si-ar da buna. Si i-am spus ca ma deranjeaza rau. [ eu sunt mai geloasa de fel ] am inceput sa ne certam rau pe tema asta. iar la un moment dat i-am spus: Daca aud ca ai salutat-o tu cu mine ai terminat-o. iar el a spus: pai de ce ma ameninti? daca eu accept chestia asta din partea ta, asa o sa imi faci si mai incolo cu alte fete.
>------ Nu inteleg?! de ce sa se salute cu aia?!
Ati putea sa ma ajutati? Imi puteti sa-mi spuneti ce sa-i zic cand ne vom vedea azi? Dau funda si la restul vott!

Răspuns Câştigător
| Ygorr38 a răspuns:

Deci...iti spun din ce am patit eu.
Nu e bine sa fii asa posesiva.
Un simplu buna cu fosta lui prietena nu te va afecta cu nimic.
Daca el tine la tine sau te iubeste destul de mult va ramane numai la stadiul de 'Buna'.
Atat si nimic altceva.
Lasa gelozia deoparte ca gelozia a stricat multe relatii.
Daca ii vei mai continua cu gelozie risti sa il pierzi si automat sa strici relatia dintre voi.
Sfat:Nu mai fi asa posesiva, incearca sa lasi gelozia deoparte, si da-i ceva mai multa libertate.

13 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu sper ca el să te trimită la plimbare, cât mai curând. Fătucilea astea care au senzația că universul însuși se-nvârte-n jurul lor au nevoie de lecții constante de viață până învață să se comporte uman.
Auzi... de ce să se salute - pentru că-s oameni și pentru că-i civilizat să ai bun simț față de oamenii cu care ai avut de-a face în trecut și-a fost fain, d-aia!

| TeoPT a răspuns:

Ești bătută-n cap? E vorba de un salut, ce mama naibii? Normal că l-a deranjat că ai sărit aiurea cu gura pe el. Fete fără creier.

| Sოﺁℓε a răspuns:

Nu inteleg de ce ai reactionat asa.Ca doar e vorba de un salut.E rau sa fi asa posesiva x_x

| Fiction a răspuns:

Nu..nu e bine deloc! Nu trebuie sa fi asa geloasa! De fapt,asta poate sa fie un test. Daca te iubeste cu adevarat, nu-i va zice decat buna, si eventual vreo doua cuvinte pe langa. Cere-ti scuze, mai bine, e evident ca ai facut o greseala.Tocmai i-ai data impresia ca il consideri ca un obiect personal, pe care nimeni altcineva nu poate nici macar sa-l atinga cu varful degetului.Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| KodrutZ a răspuns:

Esti bolnava la cap. Se saluta fiindca sint oameni, au petrecut cit timp or fi petrecut impreuna si asa e politicos.

| Revy a răspuns:

Nu trebuie sa fii geloasa, trebuie sa te bucuri ca te-a intrebat, deoarece astfel ti-a dovedit are incredere in tine si tine cont de parerea ta. Daca va vedeti azi spune-i ca ai exagerat. Gindeste-te... ce inseamna un singur salut din politete pe linga relatia voastra? (este un nimic)

| neutrino a răspuns:

De ce sa nu se salute? Ca tu nu ai incredere in el, asta e altceva. Atunci cand voi veti avea alt drum, (nu va doresc asta), nu va veti mai saluta?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Despartete de el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa se salute cu aia rolling on the floor.
Pentru ca au fost impreuna, pentru ca au existat ceva senimente si pentru ca se respecta.
Voi cand o sa terminati relatia ti-ar placea sa fi cu prietena ta pe strada care il cunoaste si el nici sa iti scuipe un " buna "laughing? Bineinteles ca nu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si chiar nu vad de ce esti tu geloasa cand el iti spune si cele mai banale lucruri/ amanunte.

| Navros a răspuns:

Am citit asta undeva "cei care raman prieteni dupa o relatie semnifica ori ca se mai iubesc ori nu s-au iubit niciodata " si in majoritatea cazurilor e oarecum adevarat happy concluziile le tragi tu. a si inca ceva. poti fi geloasa dar incearca sa ascunzi cate putin din gelozie. ca daca il presezi astfel vei pierde happy gelozia e un alt fapt ca nu vrei sa pierzi pe cineva. si tot un fapt ca iti pasa si nu vrei sa-l vezi cu cineva dar fa-o mai subtil tongue

| butterfly09 a răspuns:

Pai eu zic s-al ierti si ce daca se saluta cu ea. daca nu mai are nici un sentiment pentru ea nu are rost sa fii geloasa ..mai bine sa o salute decat fosta sa zica cai marlan..si oricum daca te iubeste nici odata nu se va uita la alta..deci azi cand te intalnesti cu el zii ca iti pare rau ca v-ati certat si zii ca nu o sa mai fii geloasa. funda?