Da! Cea cu videoclipul pare in regula.Cum se spune "Dragostea nu se explica, ea se simte". Dar doar pentru un status sa va certati? Vorbeste cu el despre asta, si explica-i ca nu a fost aceea intentia ta, de a-l supara si rezolvati prin comunicare.
Da buna idee
sau fatzi un tricou personalizat cu el
fai un cadou care nimeni nu i la facut vreodata
dar ce tampenie am fauct eu si mie mia impus sau mi-a zis sai demonstrz cal iubesc si tampita demn am loat o coala A4 am lipit-o pe mine si scriaaa sunt o proasta! alex te iubesc! mama si umblam pe holurilee scolii ca nebunaa dnee cat denebunaa eram si lumeaa se uitala mine si incercaa sa descifreze ce scriee pe ffoaia aia si tot urlam il iubesc il iubesc saracu baiat eraaa inebunit si rusinat a vrut dovada i-am aratat eu a fost un gest frumos care la inpresionat si m-a facut si nebunaa orkum ne-am certat si acum sunt doar amintiri frumoase
incearcaa sal surprinzi si zii mereu te iubesc
dar sa nu faci tampeni gen ce am facut eu
orkum te va iertaa crede-ma
Da...cred ca ar merge...
sau macar spune-i ce simti pentru el, ce inseamna el pentru tine, ca e viata ta...
chestii din astea...
daca te iubeste cu adevarat te va ierta
Da incearca cu acest videoclip si gandeste-te cei place lui cel mai mult fai o surpriza cu lucrurile care-i plac. Tu-l cunosti si stii cam cum ar vrea el sai demonstrezi cal iubesti si daca te uibeste sincert te va ierta.
Cu drag ionela Sarbatori fericite!
Parca esti prietena mea( ma rog fata pe care o iubesc si ma iubeste si nu suntem impreuna. ), nu e mereu un semn, poate sa fie genul meu bine putin mai exagerat, adica sa fie un fel de gelos, fricos nici nu stiu cum sa zic. Adica sa tina foarte mult la tine si din cauza asta ii este frica sa nu te piarda si ia totul in serios, iti zic ca inca te iubeste chiar daca e supara, ma regasesc in situatia asta, du-te neaparat sa vorbesti cu el pentru ca saracu baiat sufera in tacere si crede-ma ca daca e ca mine este ceva groaznic in sufletul lui, ia-l de mana uite-te in ochii lui spune-i sincer ca iti pare rau si il iubesti. ( mai multe sentimente de ale tale, tu le sti ) si la sfarsit da-i un sarut, parerea mea e ca o sa ii treaca.
Scuze, dar cred ca prietenul tau vrea doar sa-l iubesti si sa faci doar ce vea el... poate ar trebui sa te mai gandesti. app:cati ani ai?
Cred ca e o idee buna si videoclipul
Daca nu-i convine asta e...incearca si tu altceva.
Stii cum e: "Incercarea moarte n-are!"
Pa, pa!
Da ar fi o idee buna... poate pui pe fundal ceva melodie romantica cum ar fi cry me out sau bleeding love si pozele sa fie cat mai frumoase poti sa cumperi si un cadou ceva ce sti ca ii place sa nu fie scump sa fie ceva din inima succes:*
Hmm nu stiu daca faza cu videoclipul e chiar o idee buna... incearca sa ii faci un cadou special si sa ii scrii o scrisoare cu sentimentele tale
Daca asa face cand tu pui un status apai atunci cand o sa-l astepti cu mamaliga rece sa vina de la munca o sa iti dea in cap pan' te-omoara cu tot cu videoclipurile dragute.
Daca te iubeste cum spune nu iti va cere sa ii demonstrezi, demonstrarea poate sa aiba multe forme daca te iubeste cu adevarat o s ate ierte :* in dragoste mai sunt si greseli
Asta nu e o modalitate de a i arata ca il iubesti, ci modul in care te comporti. Incearca sa fii aproape de el atunci cand are nevoie, sa i spui ca il iubesti mai des, sa petreci momente frumoase unul cu celalalt, sa i demonstrezi ca e cel mai important pentru tine. Un videoclip il poate face oricine.
Desigur ca e o ideea super buna dar incearca sal scoti nu stiu la un suc la o pizza sh vorbiti despre voi... poate asa o sa te ierte ...eu nu vreau funda sunt interesata sa ajut pe cine pot
Eu cred ca dragostea nu se demonstreaza.se simte si atatdaca te crede e foarte bine daca nu e clar ca e ceva in neregula in relatia voastra.sorry
Pai ai putea compune chiar chiar tu o melodie sau chiar niste versuri de dragoste.ai putea pune poze de cand erati impreuna. Funda:*:*:*?