Eu te cresteam in conditii umane nu in halul ala, trebuie sa-i denunti la politie.
Imi amintesc si de o intrebare de genul asta despre scoala. Cred ca esti un pic deranjata daca te certi cu toata lumea din jurul tau.
Am indoieli serioase ca parintii tai au facut asa ceva. Asta este comportament de oameni cu buba la cap, pana acum I-ar fi observat cineva si I-ar fi trimis la glumeti!
Ai facut tu ceva sa ii superi de ti-au facut toate astea, nici un parinte intreg la minte nu ar face asa ceva din senin, numai ca tu ne spui noua doar ce iti convine, cu siguranta i-ai suparat rau de tot de au reactionat in acest mod, tot ce poti face este ca pe viitor sa ii asculti si sa ii respecti daca vrei sa fi respectata de ei
Nu e bine ce ti se intampla. mergi la o bunica, la o matusa, la o ruda oricare si vorbeste-i despre asta si cere-i ajutorul urgent. bataia asta aiurea iti lasa sechele emotionale care pot degenera in afectiuni psihice mai tarziu.
WTF!? Ma-ndoiesc...
Oricum daca ar fi adevarat trebuie neaparat sa suni politia.Violenta in familie nu e ceva normal.Inteleg ca iti iubesti parintii dar in situatii ca astea trebuie sa te aduni si sa te pui singura pe picioare.Probabil asa vor fi decazuti din drepturile parintesti si nu vor mai avea dreptul de a te vedea.
Doamne, dar ce este la voi in familie? Oricat de tare îți superi părinții, ei n-ar trebui sa reacționeze in halul descris de tine. Daca este adevarat ce povestesti, trebuie sa iei masuri si să-i denunți. Vorbește cu bunicii, cu psihologul de la școală, cu diriginta, cu cineva in care tu ai încredere. Ar fii păcat insa daca poveștile tale sunt inventate doar ca sa faci mișto pe net. Oricum ar fi ai grija de tine.
Suni la telefonul copilului sau la protectia copilului, ori te duci la politie si ii dai in judecata pe parintii tai.