| carollina a întrebat:

Aseara trebuia sa ies cu niste prieteni la un gratar, mi-au zis parintii sa ies, apoi cand imi pregateam haine mama a inceput "nu te imbraci in aia nu in aia" eu "da in ce?" ea "lasa-ma dracu in pace sunt moarta pentru tine din acest moment" am inceput sa plang sa tremur am facut o criza am luat distonocalm, in seara asta aveam programat de muult sa merg la liberty parade, am sunat-o la munca si nu mi-a raspuns, apoi a sunat-o tata si i-a zis tatalui sa o las dracu in pace ca nu avem ce discuta, eu imi doresc enorm sa merg la liberty parade, credeti ca e mai bine sa nu ma mai duc si sa o astept sau mai bine sa plec sa ma distrez? imi doresc demult am planificat sunt fff dezamagita, ce sa fac? simt ca o iau razna la cate imi face, mereu face asa nu mai suport (am 23 ani) ce ma sfatuiti?

17 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Daca de mult timp iti face faze urite, nu vei rezolva problema chiar in seara asta. Mergi la Liberty Parade, eventual cum ti s-a mai zis - lasa un biletel acasa spunind unde esti, si cind te vei intoarce, miine poimiine, i-a-o pe mama ta deoparte si spune-i ce te doare. Dar fa-o calm, incercind sa impaci lucrurile. In ziua de azi, cind se taie din salarii in loc sa creasca si cresc preturile, desi si-asa erau destul de mari, cind multi oameni cu copii nu mai stiu cum sa se descurce, unii din ei cedeaza nervos, si se enerveaza din te miri ce. Poate ca ar trebui sa o intelegi pe mama ta, probabil nu ii e usor nici ei. Incearca sa vezi ce determina comportamentul ei, vorbeste cu ea pentru a vedea asta. Spune-i ce te doare si ca astepti sa dea si ea dovada de putina intelegere, caci nu it face bine comportamentul ei.
Si poate, la cei 23 de anisori ai tai, ar fi mai bine sa fii un pic mai independenta, sa nu mai depinzi atit de mama ta. Incearca sa faci lucrurile care te privesc si singura, fara a apela la ajutorul ei. Stiu, e mai greu, dar asa vei fi ceva mai ferita de unele discutii cu mama ta.

| Vizitiul a răspuns:

O sa se mai iveasca ocazii pentru a merge la chestii de acest gen. Nu pierde ocazia, comunica cu mama ta, spune-i ce te deranjeaza. Unde comunicare nu e, nimic nu e, se duce totul de rapa.

| BruneTTe a răspuns:

Scuza-ma ca spun, dar mama ta are probleme. Nu e normal sa reactioneze asa. Daca o deranjeaza ceva, lucrurile se pot rezolva si civilizat. Cand ai timp du-o la un psiholog. Poate o ajuta sa vada lucrurile mai clar, sa nu mai reactioneze asa din orice prostie.

Si in plus ai 23 de ani. Mamele nu reactioneaza asa nici cand fata are 16 ani... darmai` 23. Eu zic sa te duci sa te distrezi dar apoi, cat mai curand trebuie neaparat sa ai o discutie cu ea, intreab-o ce o deranjeaza atat de tare incat o face sa reactioneze asa.

Succeshee hee

| 80Cris a răspuns:

Mie cam greu sa ma pun in pielea ta, la 23 de ani aveam copil deja dar eu zic sa nu te intristezi, du-te si distreaza-te iar apoi cat de curand poti, trebuie sa ai o discutie serioasa cu mama ta. Schimba-ti in primul rand atitudinea si nu te mai lasa condusa de ea. Explica-i ca te doare si ca daca va continua tot asa te va distruge. Nu e normal!
DU-TE SI DISTREAZA-TE!
Pa.

| Fvn a răspuns:

Ba, ai 23 ani nu 14. Du-te la LP si dupa aia iti ceri scuze.

| sy46 a răspuns:

Eu zic sa mergi, doar ai 23 de ani; e timpul ca mama ta sa se mai desprinda de tine. Dpa o perioada de timp, asa cum a spus si lucib, ea va fi cea care va veni la tine.

| lucib a răspuns:

Du-te, pana la urma tot ea va veni la tine, iti zic din propia experienta.

| Ingerasull99 a răspuns:

Daca si la varsta asta stai la mana lor, e grav, vino la liberty, ne distram si noi una alta! have fun diseara!

| Dove a răspuns:

Se pare ca mama ta se enerveaza cam rapid depinde si pe ce ton ai spus "da in ce?" dar ai 23 de ani cum sa iti spuna mama ta in ce sa te imbraci parerea mea e ca sa enerveaza prea usor ea ar trebui sa se potoleasca, dar ai 23 de ani du-te cu prieteni la libery parade avand in vedere ca mama ta a zis ca e moarta pentru tine din acel moment pleci fara ea si i-o platesti cu aceeasi moneda.Mai depinde doar pe ce fel de ton ai spus da in ce?

| yunnyaaa a răspuns:

Ai 23 de ani ce naibaoh go on nu mai ai 15 sa-ti spuna ce sa faci.happy
Du`te si distreaza`telove struck
Lasa-i pe parinti ca nu se vor schimba niciodata peace sign iti spun euhee hee

Distractie placuta love struck!

| AaNyRaA a răspuns:

Iti spun sigur du-te si incearca sa te distrezi si asa nu vei rezolva nimic de moment ce ea spus ca nu mai aveti ce discuta nu mai vb cu ea chiar daca stiu ca t doare
dar las-o pe ea sa isi dea seama ca a gresytwinking

| Alecsandraa97 a răspuns:

Ce situatie nasoala aistraight face imi pare rau pentru tinesad... eu zic sa te duci la liberty parade, ai 23 de ani, distreaza-te! Distractie deseara:*

| Miauti a răspuns:

Pai! eu cred ca ar tr sa te muti! ai 23 de ani!? ia-ti viata in spinare.

| kittycat_9803 a răspuns:

Sa nu cumva sa stai in casa... Du-te si distreaza-te!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O solutie e sa pari indiferenta si sa o lasi sa urle, nu o baga in seama, nu o contrazice asta in cazul in care nu se poate discuta omeneste.Astfel ea se va simti ignorata si va incerca sa poarte o discutie cu tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mama ta clar are ceva ce nimeni din familia ta nu cred ca stie, dar la 23 de ani tu mai stai dupa iubira si dupa fusta ei in loc sa mergi sa te distrezi? Mai bine astepti ca ei o sa ii treaca. Daca vine la tine sa o intrebi de ce a facut asta! Mai bine ii zici tatalui tau ca pleci.

| Mirela a răspuns:

Pai ar fi bine sa va discutati problemele de familie straight face. Ar fi bine sa va duceti toti 3 la un psiholog ca dandu-va dracu nu ajungeti nicaieri.
Si na. daca iti doresti asa de mult sa te duci la liberty parade, du-te.si lasa-le un mesaj/bilet prin care sa le spui unde esti[in cazul in care tatal tau te lasa]. Distractie placuta:*si succes in a va rezolva problemele familiei tale!