| Ygcyttyfftyftytyc a întrebat:

Așezați-vă jos am o poveste destul de lunga: Azi am vorbit cu cea mai buna prietena a mea la telefon, ea este chiar cea mai buna prietena bine așa credeam pana astăzi. Deci noi avem un proiect la engleză și nea împărțit in doua perechi. O pereche este o jumate din clasa și a doua pereche e tot o jumate, eu am nimerit in a doua jumate dar ea a nimerit in prima. Astăzi toți copii din echipa ei vor merge acasă la ea sa facă proiectul (in acest proiect este vorba despre un teatru care trebuie sa îl facem) ea mi-a zis la telefon și prin mesaje ca nu are chef de ei și ca sunt niște prosti și mai multe lucruri urate. Acuma când au ajuns la ea toții copii m-a sunat și a început sa mă jignească și sa rada de mine. Ia întors pe toții impotriva mea. Toții cred ca eu i-am jignit. Toți mă urăsc dar cel mai tare mă doare atitudinea prietenei mele! Plâng într-una de cum sa purtat cu mine! (Sper ca ați înțeles ce am vrut sa spun și scuze pentru Greșelile de ortografie). Oare ce sa fac ne știm de la grădinița. P.S: !

Răspuns Câştigător
| Clausd10 a răspuns:

Tocmai ai realizat ca nu iti este cea mai buna prietena! Oriunde exista concurenta, poti sa ai surprize de unde nu te astepti! Daca a ales sa joace murdar... ai si tu mesajele in care iti spunea despre colegi parerea ei! Le poti arata aceste mesaje. Daca ea a mers pana la a incerca sa te ponegreasca, inseamna ca nu te merita, asa ca cel mai bun lucru pentru tine e sa o indepartezi din viata ta. Mai tarziu va juca la fel de murdar, asa ca... nu merita. Capul sus! Fii mandra de tine! Intoarce-i moneda, mai ales daca ai mesajele ei cu parerile despre colegi! Mai bine pierzi o prefacuta decat sa fii judecata gresit! Succes!

11 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Din pacate in viata ai sa te mai intalnesti cu asemenea probleme.Cred insa ca ai realizat ca nu-ti era prietena deloc.Nu mai plange, fii tu insati. Daca mai ai mesajele de la ea le poti dovedi colegilor cine e,, prietena,, ta cu adevarat. Daca nu adevarul oricum va iesi la suprafata mai devreme sau mai tarziu.

| Adry05 a răspuns:

Foarte urat ce-a facut! Timpul vindeca tot, pana atunci renunta la ea deifinitv pentru ca o persoana de o falsitate ingrozitoare.

| darrio2007 a răspuns:

Cred ca m-am asezat degeaba. Intrebare copilareasca.

| Violleta2022 a răspuns:

Este simplu, nu mai vorbesti deloc cu ea, nu o mai suni, o blochezi pe FB si toate celelalte site-uri si o elimini din viata ta, pentru ca, tocmai ti-a confirmat ca nu-ti este prietena deloc.

| anonimg a răspuns:

Sa tragi de urechi pe cel/cea care a facut impartirea clasei, si sa-i arati rezultatul alegerii gresite pe care a facut-o. Si sa te ajute de la catedra(adica in public) la reabilitarea situatiei. Du-te si stai de vorba cu profesorul/profesoara. Poti sa o anunti din timp si sa-i spui ca s-a intamplat ceva grav care te impiedica sa realizezi proiectul, si sa-i spui cum sa te ajute: sa scoata nevinovatia ta inaintea intregii clase.
(fara funda!)

| danay72 a răspuns:

Discuta sincer și deschis cu ea despre acest lucru. Vezi ce îți spune, poate e doar o neînțelegere. Oricum, vei vedea cu ocazia asta dacă e cu adevărat o prietenă adevărată. Dar un lucru e cert ca un prieten adevărat iubește oricând și în nenorocire ajunge ca un frate.

| Ionut621 a răspuns:

Tu esti cea din poza si impreuna cu tine e prietena ta? Pacat aratati bine amandoua impreuna, erati cele mai bune prietene, sterge pozele cu ea.sad

| cristinel375 a răspuns:

Astea sunt chestii minore,sunt certuri inevitabile intre imaturitatea voastra sau cel putin a ei! Parerea mea este,chiar daca ea le-a spus celorlalti colegi de-ai tai ca i-ai jignit,sa vorbesti in continuare cu ea,bine,acum sa nu intelegi ca trebuie sa tragi de ea ca sa vorbeasca cu tine,ii zici buna,ce faci si cam atat!
Daca pe parcurs isi va da seama de greseala si se va intoarce la tine, atunci o poti considera o prietena adevarata, dar, daca continua sa stea in prezenta celorlalti colegi, trateaz-o cu indiferenta!

| vafurferudinfatablocului2007 a răspuns:

Ridica capu' printeso ca cade coroana! Apuca-te de MMA si bate-i pe toti fraierii care te-au insultat!

| Ionut621 a răspuns (pentru vafurferudinfatablocului2007):

Misto poza, misto raspuns! laughing))

| Idontcare11 a răspuns:

Deci ai 2 modalitati:
1. Ori te prefaci ca nu sti de ea ca nu exista ca e invizibila la fel si tot restul clasei
2. Arunci si tu chesti murdare despre ea. Sigur trebuie sa fi scris ceva pe mesaje de colegi tai. Le poti arata.
Depinde de tine ce vrei sa faci din astea eu le-as demonstra colegilor ca nu e asa dar totusi fara sa ranesc fosta prietena.