| doctoru_5476 a întrebat:

Asi vrea sa stiu parerea voastra, dupa cum stiti nu m-am lasat santajat de fata mea si m-am dus si am anumtat la politie e. t. c cum ca nu mai ie la domicilul meu sa nu fiu raspunzator de faptele lor, si tot odata incerc sa mi-a scot din cap nemai ajutindo la nimic consider ca nu am avut fata dine inteles ca la politie am spus ca daca o iau cu forta tot fuge asa mai bine sa stea acolo si sa se descurce ce ziceti am facut bine?

Răspuns Câştigător
| Liviu a răspuns:

Frate' E minora 1 la mana'
2 La mana
Ea "te-a facut pe tine" sau tu pe ea?
Pune mana si bate`o o data zdravan( stiu ca e fata dar lol)
Cum era o vorba "decat sa planga mai tarziu mai bine acum"
Vrei sa iti strige cand o creste? pe la 20 25 de ani?
Sa iti zica " tata eu eram mica fara minte da tu? de ce mai lasat "
Si etc atunci o sa ti se rupa inima (stiu ca tie greu sa dai in ea e copilu tau)
Da totusi pune`o la punct putinel voi v-ati chinuit cu ea ( u si sotia ta)
Explicai si ei ca nu e asa usor sa cresti un copil
daca vrei ca toate sa fie bine Luati pe am2 la voilaughingacasa
Asta e masura extrema pentru a fii sub ochii tai'
Ori prinde baiatu si vorbeste cu el ca de la barbat la barbathappy
Poate intelege el (oricum eu n-am prins prima parte a povestiri imi cer scuze asta e doar parerea mea)

3 răspunsuri:
| candycarrie a răspuns:

Nu prea ai facut bine.nu iti lasi copilul de 16 ani sa plece asa de acasastraight face stiu cazuri in care fetele au plecat asa de acasa si au revenit cu coada intre picioare dupa cateva saptamani/luni. la cum vad ca e de zvapaiata poate sa ramana gravida, sa ia boli, etc. e copilul tau, nu o vei putea scoate niciodata din mintea si din inima ta.acum nu mai ai ce sa faci, din cate vad problema este educatia pe care a primit'o, poate ai iubit'o prea mult si i'ai permis prea multe, desi nu e cazul sa te invinovatesti pentru ca multi parinti fac asta, poate fiica ta a fost determinata sa faca asta din cauza grupului de prieteni.imi pare rau pentru tine, si pentru ea.

| kr.mdy a răspuns:

Las-o sa se loveasca cu capul de greutati, dar bine nu prea o vad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand trebuie mai multa putere de convigere nu trebuie sa te lasi asa usor esti parinte si cred ca iti cuosti copilu. Daca te rogi la dzeu o idee trebuie sa apara.Parinti stiu cel mai bine ce e bine pentru copilu lor.Lupta si da dovada de mult curaj. Poate ca sufletu tau nu e impacat cu ideea asta...