Ai fost prea indulgent. Ai lasat de la tine foarte mult si fata este chiar rasfatata. Nu te-ai impus asa cum trebuie si masurile pe care va trebuie sa le iei sunt unele,, disperate``. O poti lasa sa plece, dar la 16 ani sansele de construire a unei relati serioase sunt mici, deci va fi un gest adolescentin. Ai putea s-o lasi sa-si asume responsabilitatile, desi ma indoiesc ca ti-ar placea sa ti se spuna,, bunic``.
Ai gresit ca nu ai educat'o de la bun inceput ca exista niste limite. inteleg ca erai de acord cu relatia ei cu el dar pana la un punct, nu e bine s pari intru totul de acord, mai ales cand a spus ca vrea sa se mute la el cum ai putut sa ii spui ca esti de acord? si fiica ta nu pare cea mai draguta persoana din lume avand in vedere faptul ca te santajeaza, poate cine stie, prietenul ei a facut'o sa spuna asta. ftft urata treaba.si problema este ca nu te'ai impus cum a trebuit. plus ca daca tot i pana acolo fiica ta si iubitul ei sunt putin snobi, tu incercai sa faci sa fie ok si sa anunti politia ca sa fie bine, si ei comenteaza ciudati oameni.scuze ca iti spun dar esti un pic certat cu gramatica limbii romane
Ce om răbdător. Eu în momentul ăla i-aş fi umflat una peste faţă. Nefiind obişnuită cu tratamenul ăsta, ar fi realizat complexitatea situaţiei şi prostia pe care tocmai a făcut-o. Trebuie să faci ceva ca să o trezeşti la realitate.
Daca ii impui sa se intoarca acasa, oricum va face scandal din ceea ce descrii tu. Cand parintii intervin intre relatiile dintre tineri, de obicei sunt priviti ca pe niste dusmani de catre proprii copii. Ei au senzatia ca relatia lor e una pe care nu poti s-o intelegi tu ca parinte. Si din punctul meu de vedere, ai fost prea permisiv cu fata ta. Si libertatea asta are o limita tinand cont ca e inca minora si tu esti cel raspunzator pentru ea. Decat sa apelezi la politie, mai bine fa tot posibilul sa cazi la un acord cu ea. Incepe prin a-i spune ca totusi casa ei e acolo unde sunt parintii si nu la prieten. Nu-i interzice de la inceput sa mearga la el ca probabil se va revolta si mai mult. Trebuie sa faci totul treptat. Si politia pe cine crezi ca va crede? daca ai toate argumentele si nu te simti vinovat, nu are nimeni ce sa-ti faca. Nu te lasa intimidat de un copil. In plus ii trebuiesc probe. Relatiile de genul acesta au existat si vor exista si de acum inainte. La un moment dat se vor maturiza si copiii, de asta, pana atunci, parintii trebuie sa fie fermi si sa nu le permita chiar toata libertatea pe care o vor.
Ai scapat-o din mana. Ca parinte ai toate drepturile asupra ei deoarece e minora. Du-te si adu fata acasa si spune-i tanarului ca e pasibil de inchisoare pentru corupere de minore. Fata nu te poate acuza de nimic fara dovezi. Nu ai fost autoritar cand trebuia si acum ti-e frica de propriul copil?
Dragi, Prietenii recunosc ca am fost foarte libertin cu ia iubindo foarte mult dar acum nu am ce mai face sufar si suport. Cred ca nu o voi putea ierta vrodata ca ma santajat ca daca ma duc la politieva spune ca am abuzat de ia. Sa va spun ce-am facut in continuare nu m-am lasat santajat si m-am dus si am anuntat ca nu mai ie la domicilul meu si ie la domicilul prietenului iei pentru simplu motiv sa nu fiu raspunzator de faptele lor daca se intimpla ceva fara a insista sa vina acasa finca oricum nu va sta si in continuare as vrea sa pot sa mi-a scot din memorie sa nu o mai socotesc fata mea.Binenteles ca iel ma jignit mereu ca(fraiere nu o mai vezi)E.T.C.Supararea mare nu stiu de ce sau intors contra mea cind eu i-am ajutat sa stea impreunasi nu stiu daca voi putea ierta asa ceva