Ar trebui sa vorbesti cu ea intre patru ochi, sa incerci sa te apropii de ea si sa afli ce a schimbat-o.Comportamentul asta poate reflecta o intamplare traumatizanta din trecut, o atmosfera tensionata acasa, etc.
Daca nu se lasa ajutata cel mai bine ar fi sa o ignorati.
Incearca sa strangi dovezi sau strangi toti colegii si le spuneti dirigintei.
Daca nu mergi direct la director sau directoare sau incearca cu parintii ei.
Pai discuta cu diriginta, nu doar tu, ci mai multi colegi! spuneti-i ca se intampla ceva cu ea si ca ar trebui sa o atentioneze sau sa-i anunte parintii! dar nu de fata cu ea! ca sa nu mai aibe timp de teatru!
Ceau.
Ia, vezi tu de treaba ta. Nu esti responsabila pentru ce face ea, si nici nu ai de ce sa o parasti, ca este urat asta.
Daca ti-a fost prietena, acum nu-ti mai este.
Te-am tzucat si ai grija de tine, nu de toti natangii.
Andree, am incercat si eu candva sa ma bag cu o tuta de asta sa rezolv si m-am ales cu toate oalele sparte-n capul meu. De atunci am jurat ca nu ma mai intereseaza de altii si pot spune ca, chiar a functionat. Sfatul meu este sa aplici aceeasi metoda, chiar daca ati fost voi inainte `bff` sau ce-ati fost, pana la urma nu esti tu maica-sa sa stai sa o ajuti sau cine stie ce. Ignora, mai bine te-ai axa pe ce-ti pasa tie cu adevarat si care sunt interesele tale. Pe persoanele care ar face si ele la fel cu tine daca ai avea necazuri, aceia sunt prieteni.
Sper sa intelegi mesajul si sa iei decizia cea mai inteleapta pentru tine si pentru cei carora le pasa de tine nu pentru alte persoane.
Si apropo, persoane dintr-astea 'bff' apar la tot pasul, tu alegei pe cei care chiar cu adevarat s-ar sacrifica pentru tine ca aceia sunt demni de toata atentia nu orice tuta sau lingau care-si face 'numarul'.
Te pup si ai grija de tine
Am si eu o tampa din asta in clasa(mortii masii),adevarul eca noi chiar vroiam sa i se intample rau doar de dragul de a vedea pe cineva in ipostaza asta.
dar diriga tinea cu ea,m-am hotarat sa-l ascult pe tata si sa o ignor de tot, adevarul e ca daca vrei s-o parasti si din astea si nu te asculta diriga, te chinui degeaba si mai bine renunti.
O sa vezi ca fara sa-ti mai pese ce face ea nu o sa te mai intereseze s-o parasti.
Iar daca a fost BFF-ul tau, asta e, n-ai ales persoana buna
Uite incearca sa te apropi de ea si sa vezi ce s-a intamplat o avea o problema acasa sau altceva si incetul cu incetul vei putea sa o faci sa inteleaga si daca te duci sa o parasti ii zici doamnei tale sa ii zica directorului/directoarei sa puna camere de filmat sau tu sa o filmezi cu telefonul fara sa o vezi sau sa te prefaci ca esti ca ea te apropi de ea si ii pui intrebari daca are problema sau ce o deranjeaza ce a facuta sa fie asa sper ca te-am ajutat sa incerci sa rezolvi asta mersi :*