Asa se intampla cateodata. Pierzi prietenii pentru ca oamenii se schimba. Vrei sa stii cati prietenii mai am acum din prietenii care aveam in copilarie(aveam vreo zece sau mai multi)? UNUL.Atat! Lumea s-a schimbat si fiecare a luat-o pe drumul sau.Gandeste asa:nu fii optiunea nimanui.O prietena adevarata nu te va trata ca o optiune.Iti urez succes si sa stii ca prin adolescenta o sa intalnesti multe momente ciudate, dar o sa fie bine. Sper ca te-am ajutat! O seara faina!
Este necesar să fim deschişi, prietenoşi, pentru a ni-i face pe TOŢI cei din jurul nostru prieteni, pentru a ne face viaţa mai uşoară (chiar dacă nu toţi vor trece de-a lungul timpului "probele" prieteniei).
În ciuda tuturor deamăgirilor vieţii avem nevoie de a acorda mereu şi mereu şanse şi încredere (în limitele demnităţii şi ale socializării umane) celorlalţi pentru a ne întreţine astfel armonia şi propriul echilibru.
Este totusi necesar să-ţi faci prieteni buni, persoane care sa aiba aceleasi valori ca si tine...
Si pentru ca valorile in general nu sunt cautate de toti asa cum ar trebui, vei fi surprinsa ca nici nu vei putea gasi prea multi...
Este întotdeauna nevoie de ei, deşi se spune că în viaţă poţi avea doar unul sau doi prieteni cu adevărat buni, la bine şi la greu, mai mulţi de atât fiind un lucru foarte rar...
Imi pare rau de situatia ta.Pebsituljw.org sectiunea adolescenti poti gasi unele articole utile.
Cel mai bine ar fi sa le intrebi de ce nu te mai baga in seama. Depinde, poate vor numai sa te enerveze din cine stie ce motive. Incerca sa le faci in ciuda imprietenindu-te cu alt coleg de al tau.