anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi am avut pregatire la Cangurul si a venit si baiatul de care imi place si care stie si cred ca ma place. Prima data cand stam amandoi intr-o clasalaughing. S-a uitat la mine de vreo 2 ori. S-a terminat pregatirea si ne-am dus in clase si am facut prima ora, el are clasa fata in fata cu a mea. Dupaia in pauza stateam in banca si prietenele mele mi-a zis sa ma uit la el, era in clasa cu o foaie in mana si ma desenarolling on the floor.
Eu am inceput sa rad si s-a sunatlaughing. In alta pauza nu stiu cui ii dadea cu penarul peste maini iar eu eram afara, ii mai dadea se uita sa vada daca ma uit.
El are 13 ani iar eu tot 13.
Il plac foarte mult insa nu stiu ce sa zic despre el, daca ma place sau nu sad.
As vrea mai multe detalii despre un baiat putin timid care place o fata.
Iar despre privitul la ceas la o ora la fel ca si minutele; de ex: 11:11, 10:10 etc. ce ar insemna?hee hee
>Multumescccbig grin

Răspuns Câştigător
| secret96 a răspuns:

Pai e posibil sa te placa...
iar daca te uiti de ex la 11:11 = te iubeste sau 10:10 la fel...

Iar fiecare ora are cate o semnificatie :
1:00- nu te va uita niciodata
2:00- te adora
3:00-u esti totul pentru el
4:00-un brunet te iubeste
5:00- te iubeste un blond
6:00-iubesti ochii negri
7:00-un blond te va iubi
8:00-iubesti ochii caprui
9:00- nu te poate uita
10:00- va veti plimba
11:00- vrea sa te sarute
12:00- te va saruta
13:00-ii place de tine pentru ceea ce esti
14:00-un brunet nu te poate uita
15:00- ii place sa danseze cu tine
16:00 te iubeste din prima zi
17:00- te iubeste dar nu iti spune
18:00- te insala dar tot pe tine te doreste
19:00-te doreste un blond
20:00-te doreste un brunet
21:00- ii place sa te sarute
22:00- se gandeste la tine
23:00- te gandesti la el
00:00- te iubeste mult si veti fi impreuna

cam astea sunt orele...
aa si daca te uiti la si :01 atunci te insala, iar daca te uiti la :59, atunci iti pui o dorinta big grin
sper sa iti fie de folos :*

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Copilarii...

| TeoPT a răspuns:

Păi vorbește cu el în față. E mult mai rău dacă află de la cutărică dintr-a opta sau mai știu eu cine. Iar chestia cu orele e o porcărie, prost să fii să crezi că îți pot influența viața
Baftă

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga Realista,

La 13 ani sunteti destul de tineri. Din ceea ce povestesti, se pare ca te place, insa aproape orice baiat de 13 ani este timid si nu stie sa-si exprime foarte bine trairile.

Orele la care te uiti la cea nu influenteaza viata, sunt doar niste superstitii si copilarii. In loc sa te uiti la ceas si sa speri, mai degraba i-ai da de inteles baiatului ca-l placi.