Felicitari...foarte frumos nume, pe mine parintzii au vrut sa ma numeasca astfel, dar...am sh o colega in clasa cu numele Teodora, noi ii zicem Tudoritza...Sa aveti doar fericire din partea nepotilor.
Va multumesc pentru urari si felicitari nu gasesc cuvintele cele mai potrivite pentru aceasta zi, de aceia eu va doresc multa sanatate fericire alaturi de cei dragi.
Nascuta exact cand incepe scoala . Mai micuta decat mine cu cativa ani, buni fara-o zi.
La multi ani Teodora, sa ajungi mare, mare, mare.
Felicitari, sa creasca mare, sanatoasa, cu noroc, iar ursitoarele sa aiba grija de ea, protejand-o si ursindu-i cu darnicie numai de bine! La multi ani, Teodora! Lucien.
Felicitari... un prenume excelent pentru nepotita ta...am si eu o fata care poarta acest nume...iti doresc ca nepoata ta sa fie norocoasa ca si fata mea...ai mai intinerit cu o nepotica!
Felicitari!
sa va bucurati de ea, si sa aveti parte numai de bucurii!
teodora-frumos nume
semnifica... DAR DE LA DUMNEZEU!
(in limba greaca)
Felicitari! sa creasca mare si frumoasa, sa asculte de parinti si bunici! foarte frumos numele
Frumos... iti doresc multa sanatate ca sa o poti vedea cum creste... :X si ei multa sanatate ii doresc:X
Felicitari! Este foarte norocoasa fetita cu un asa bun bunic care ajuta persoane pe care nici macar nu le cunoaste! O asteptam cu mare drag si pe Teodora pe stie
Sa va traiasca, sa creasca mare frumoasa si madra sa poarte doua prenume intr-unul TEO-DORA!
Sa iti traieasca si sa ii dea domnul sanatate sa poata infrunta orce obstacol in viata!
Sa fie sanatoasa!
Felicitari!:*
adeela întreabă: