Stefan
| Stefan a întrebat:

Astazi am devenit pentru a treia oara bunic, am o nepoata cu prenumele "Teodora ".

Răspuns Câştigător
| sunt_fericita a răspuns:

Felicitari...foarte frumos nume, pe mine parintzii au vrut sa ma numeasca astfel, dar...am sh o colega in clasa cu numele Teodora, noi ii zicem Tudoritza...Sa aveti doar fericire din partea nepotilor.

26 răspunsuri:
Stefan
| Stefan explică:

Va multumesc pentru urari si felicitari nu gasesc cuvintele cele mai potrivite pentru aceasta zi, de aceia eu va doresc multa sanatate fericire alaturi de cei dragi.

cami
| cami a răspuns:

Nascuta exact cand incepe scoala happy. Mai micuta decat mine cu cativa ani, buni fara-o zi.
La multi ani Teodora, sa ajungi mare, mare, mare.

luciana
| luciana a răspuns:

Felicitari, sa creasca mare, sanatoasa, cu noroc, iar ursitoarele sa aiba grija de ea, protejand-o si ursindu-i cu darnicie numai de bine! La multi ani, Teodora! Lucien.

| elena a răspuns:

Felicitari... un prenume excelent pentru nepotita ta...am si eu o fata care poarta acest nume...iti doresc ca nepoata ta sa fie norocoasa ca si fata mea...ai mai intinerit cu o nepotica!

auran
| auran a răspuns:

Sa-ti traiasca...frumos nume!

| Leea1234 a răspuns:

Felicitari!
sa va bucurati de ea, si sa aveti parte numai de bucurii!
teodora-frumos nume
semnifica... DAR DE LA DUMNEZEU!
(in limba greaca)

| daii a răspuns:

Sa-ti traiasca!

by daiiwinking

| MihaiA a răspuns:

Feelicitari big grin Asteptam gratar si bautura sa petrecem 4-5 zile

| RamonaMn a răspuns:

Ooo... familie marebatting eyelashes. Felicitarile mele. Sa creasca mare Teodora love struck.

| albastrel a răspuns:

Felicitari! sa creasca mare si frumoasa, sa asculte de parinti si bunici! foarte frumos numelewinking

| thehope a răspuns:

Fellicitari. sa iti traiasca nepotica si sa te bucuri cat mai mult de ea kiss happy

| Ana a răspuns:

Sa ti traiasca!

| denisa0906 a răspuns:

Frumos... iti doresc multa sanatate ca sa o poti vedea cum creste... :X si ei multa sanatate ii doresc:X

| asya a răspuns:

Felicitari! Este foarte norocoasa fetita cu un asa bun bunic care ajuta persoane pe care nici macar nu le cunoaste! O asteptam cu mare drag si pe Teodora pe stietongue
Sa va traiasca, sa creasca mare frumoasa si madra sa poarte doua prenume intr-unul TEO-DORA!

| Encore a răspuns:

Felicitari >big grin

| bluerose a răspuns:

Felicitari. Sa-ti traiasca happy

| lifeForJesus a răspuns:

Felicitari! Sa-ti traiasca toti nepoti si nepoatele!

| marry a răspuns:

Sa va traiasca si sa va bucurati de nazbatiile eihee hee

| nutzu' a răspuns:

Sa-ti traiasca!

| dulcika a răspuns:

Ooo..sa va traiasca...si sa aveti parte de ea!:X:Xhappy

| maryposa a răspuns:

Felicitari.........sa-ti traiask

| sisi_3548 a răspuns:

Sa iti traieasca si sa ii dea domnul sanatate sa poata infrunta orce obstacol in viata!

happySa fie sanatoasa!
Felicitari!:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari! Sa-ti traiasca nepoteii, sa te bucuri de ei si de copii tai! Sa-ti indulceasca batranetile si sa-ti lumineze casa si sufletul! Cred ca astazi traiesti unul dintre cele mai frumoase si nobile sentimente!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-ti traiasca si va bucurati de ea! Frumos nume!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari. Sa-ti traiasca happy Si sa iti aduca multa fericire kiss
xoxo
by dydee

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare