| Laurretta a întrebat:

Astazi am fost la scoala sa dau corijarea si m-am intalnit cu 4 colegi din clasa mea. I'am salutat si am incercat sa vorbesc cu ei dar toti ma ignorau ca si cum as fi fost invizibila. Ce as putea sa fac ca sa nu se mai comporte asa? nu as vrea ca cand incepem scoala sa ma ignore din nou.
p. s. anul trecut am avut probleme de socializare si toti spuneau ca ma credeam superioara si ca aveam fite.

Răspuns Câştigător
| PetreConstanta a răspuns:

Tema pentru acasa - bineinteles pentru tine - nu mai te crede superioara, nu mai avea fite cum spuneti voi in general si va fi totul ok - se pare ca acesta este motivul - schimba-te

6 răspunsuri:
| Stefe a răspuns:

Pai schimbati atitudinea...Baietii nu prea suporta fetele fitoase.sau.a vrut sa vada cum reactionezi.dar incearca sa te impaci cu toti. efectiv intreabai(fa-ti curaj)cei deranjeaza la tine

| kalibra21 a răspuns:

Unu la mana.gandeste-te cum te comportai... poate chiar aveai ceva fite, doi la mana poate te ignorau pentru ca ai venit sa dai corijarea.nu ai specificat daca si ei erau acolo pentru corijarelaughing Reformuleaza!

Răspuns utilizator avertizat
| Stefe a răspuns:

Pls funda

| chupachups1234 a răspuns:

Si tind sa cred ca nu zic ei degeaba ca te crezi superioara si ca ai fite. Ce sa faci? Ai grija sa nu mai ramai corijenta rolling on the floor

| Angelblack a răspuns:

Ai ramas corijenta pfaiii pune mana pe invatat fato ca alfel nu o sa ajungi la facultate