| SelyPuppy11 a întrebat:

Astazi,domnul diriginte ne-a mutat din banci.Eu am nimerit cu o persoana care nu o suport...Am mai stat cu acea persoana si imi doream din suflet sa ma mute sa stau cu altcineva, oricine!
1.Nu avem nimic in comun!
2.E un fitios!
3.Imi cere lucruri mereu!
4. Vorbeste in ore si nu ma lasa in pace!
5.Nu este un partener bun de lucru la exercitii...
6.Ma enerveaza
Nu ne intelegem si ne-am blocat pe facebook ca sa nu mai discutam...
Intrebarile mele:Voi ati trecut in aceasta perioada cand trebuia sa stati cu cineva care nu il suportati in banca? Ce ma sfatuiesc sa fac?

5 răspunsuri:
| SelyPuppy11 explică:

Sfatuiti*

| Ciprian964335345 a răspuns (pentru SelyPuppy11):

Ai putea sa-l ignori si eu am trecut prin asta cu o colega si vazand ca am inceput sa o ignor sa potolit dupa un timp

| neutrino a răspuns:

Vorbste despre aceasta problema cu dirigintele tau si daca acesta nu-ti rezolva problema, nu-ti ramane decat sa-ti ignori total partenerul de banca, pana cand lui ii va veni mintea la cap.

| SkyPilot a răspuns:

Vorbesti cu dirigintele si ii spui de 3, 4, si 5 plus ca nu va intelegeti de loc bine si iti e teama ca iti va afecta performanta la invatat.
Daca asta nu merge, il ignori complet, ii spui clar sa nu mai ceara nimic si nici nu ii dai, nu ii raspuzi cand vorbeste in ore si te uiti catre profesor.

| CatelusaCuParulCret a răspuns:

Il poti ignora sau poti discuta cu el pe aceasta tema.Nu cred ca este chiar atat de problematic. Daca este chiar o mare problema, discuta cu dirigintele tau.