Salut,dupa parerea mea ai procedat corect.Aceasta era intr-adevar o prietenie toxica care iti facea numai rau.Relatiile toxice nu ne ajuta sa evoluam,ci doar sa stagnam,de aceea e foarte bine ca ai reusit sa scapi de ea,si ar fi foarte bine daca nu ai mai discuta cu persoana data,si sa nu accepti nici-o scuza pentru ca nu se va schimba la sigur.El iti cere sa repari scara? In acest caz de ce nu-i ceri si tu toti banii pe care i-ai cheltuit pe el? Sunt sigur ca cu ei ai cumpara o scara intreaga.El vrea iar sa profite de bunatatea ta, si nu trebuie sa ai mustrari de constiinta, mai ales ca ai rupt acea scara din greseala, se mai intampla.El se va descurca singur, ai depus mult prea mult efort in prietenia asta, mai ales ca chiar nu ai avut pentru ce.Fii linistit si treci peste.
Dta nu ai rupt scara cu intenție, el locuiește acolo, să o repare.
Să fiu înșelat așa, de prieteni buni și vechi care mă tapau de bani de băutură și nu numai, iar eu în bunătatea mea, m-am prins doar după ani de zile că sunt exploatatori.
Așa că e corect. Să caute un meșter să plătească și să repare scara.
Nu e corect asa, nimic nu e corect pe lumea asta. Insa ai procedat bine, parerea mea. Sa te doara undeva de ala si de tot ce se intampla pe acolo. Sa te intereseze doar de tine. Nu mai pune asa de mult suflet, cum ai pus in aceasta intrebare. Nu trebuie sa ai asteptari de la cineva.
Adica te-ai stresat prea mult cu asta, da-l incolo pe ala. Totul e bine asa bafta sa ai.
Dacă era un prieten bun repara el scara ca totusi este o bucată de lemn da nah, probabil mai avea nevoie de ceva si nu stia cum sa te cheme.
Prieteni profitori nu e bine sa iei pe lângă tine pentru ca vei iesi in pierdere.Rupe legătură cu el, lasă-l sa repare scara si fi atent de acum cum iti alegi prieteni.
E corect ce ai făcut! Poate ca el ți-a spus sa urci tu după pisică deoarece știa ca scara e putreda și nu voia sa pice el cu ea, sau nu avea chef sa o plătească, dând vina pe tine.