23...Nu am muncit, am scris in intrebarea anterioara situatia mea mai detaliata ca sa nu o rescriu aici sa ai mult de citit.Am facu 11 clase da la profesionala.
Intra pe anuntul telefonic si cu siguranță vei găsi acolo ceva!
Îmi pare rău că mama ta te desconsidera...
Intai stiu ca este mama ta si ca tii la ea dar nu asculta multe dati ceea ce zice e inutil si stupid e clar ca se condisera cineva superior cand nu e cazul evito si nu o baga in seama nu mai avea discutii incearca simplu un cv online aplicat pe ejobs( sau orice altceva) si unul manual te duci si cauti locuri de munca in jur ( de obicei fiecare oras are un locuri disponibile la fortele de munca) Stiu ce inseamna sa ai anxietate dar crede-ma nu ce cum zice ea.Crede in tine fiindca poti si stiu ca vei reusi deci find a job, Apoi o chirie de preferat cu inca cineva( mai ieftin) si de acolo iti faci singura viata e clar ca impactul ei este negativ si singurul lucru bun ar fi o izolare poate realizeaza ce greasa face cand te pierde daca nu inseamna ca nu merita oke? Bafta! daca ai nevoie de o vorba suntem aici comunitatea TPU.
Incearca sa nu mai ai discutii cu ea, nu te mai certa cu ea si ignora-i reprosurile. Asa nu te vor mai afecta