| oly_7105 a întrebat:

Astazi prietena mea cea mai buna a trecut prin ceva mai putin placut.baiatul pe care ea il place si la care tine foarte mult de ceva timp i-a spus ca nu o cauta pentru ca nu are timp pentru ea si pentru ca in primul rand nu vrea o relatie. ea sufera foarte mult acum pentru ca el prin aceasta afirmatie ia distrus toate visele.cum as putea sa o ajut sa treaca prin acest moment dificil si mai ales ce ar trebui sa faca ea pentru al uita pe acest baiat?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Ileana_6025 a răspuns:

Explica-i frumos ca nu e prima si nici ultima care trece prin asta, ca va gasi pe altcineva care sa ii fie alaturi - daca nu iubit, macar amic, pritenen -, ca se va indragosti si va iubi la nebunie din nou, ca EL nu era destul de bun pentru ea, nu o merita. Incurajeaz-o cu vorbe frumoase, incercati sa mergeti undeva la distractie impreuna, la un suc, ca s-o faci sa uite. Cea mai buna solutuie ar fi sa petreci cat mai mult timp cu ea, astfel incat sa isi gaseasca alte preocupari si, bineinteles, timpul vindeca orice rana. Sper ca am ajutathappy

| asddsafdcfgt a răspuns:

Greu...fi alaturi de ea si incearca sa vorbesti cu acel baiat, dar fi discreta si nu incerca sa pari ca si cum ea ar fi trimis fete care sa se bage in toate. Oricum a reactionat bine ca l-a intrebat, asta a dat dovada de curaj! Mult Succes! Si Mult Succes si prietenei tale:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fii langa ea. Arata ca iti pasa si va aprecia. Eventual incearca sa o distragi de la a se mai gandi, faceti ceva impreuna, poate ceva distractiv. In situatii ca asta nu sunt prea multe pe care sa poti sa le faci sa o ajuti sa uite, va veni de la sine asta, mai devreme sau mai tarziu.

| mariaaaaa a răspuns:

Fii alaturi de ea permanent! Nu i intoarce spatele... spune-i si ei toate astea ca are pe cine sa se bazeze ca mai exista baieti si cu timpul rana se va vindeca.

Poate nu a fost baiatul de care sa se indragosteasca intre adevar.

Succes!

Funda te rooog? puppy dog eyes

| irinuca2698 a răspuns:

Incearca sa-i sustii moralul,arata-i baieti draguti, dar in prima faza ocoleste subiectul, cred ca va merge