| Alexucccccaaaaaaaaaaaa a întrebat:

Astazi prietenul meu s-a despartit de mine, pe motivul ca in 8 luni de relatie nu m-am culcat cu el. Am incercat de cateva ori si de fiecare data ma durea si ne opream el enervandu-se mereu.Mi-a spus ca s-a rugat destul de mine sa fac asta si ca eu nu am putut sa o fac din dragoste si asa mai departe... A zis ca mai bine merge pe varianta si o face cu toate curvele decat sa mai fie cu mine si sa mai astepte dupa minesad M-a durut foarte tare cuvintele lui mi-a inchis telefonul in nas, a zis sa nul mai caut, sa il las in pace, ca el nu mai simte nimic pentru mine si ca sunt o persoana oarecare..Eu il iubesc foarte mult, mi-am pus toata increderea in el si am sperat ca o sa se schimbe. Am trecut prin clipe grele impreuna si acum el dintr-o prostie a dat cu piciorul la tot.De dupa masa de pe la ora 2 nu mai stiu nimic de el de cand mi-a inchis telefonul am incercat sa il sun sa il fac sa se razgandeasca dar mi-a spus clar ca nu mai vrea nimic de la mine, sa il las in pace!
Suntem si pe facebook intr-o relatie,si pana acum nu a sters nici o poza cu noi doi si nu s-a scos dintr-o relatie, dar nici nu mi-a trimis nici un mesaj, nici nu m-a sunat delocsad
Nu mai stiu ce sa inteleg.ma gandesc ca poate asteapta sa il sun eu pentru ca de fiecare data eu il sunam,eu lasam de la mine tot timpul!
Ce imi recomandati sa fac? sa ii trimit un mesaj? ce sa ii scriu? sa il sun? ce sa-i spun? Sau pur si simplu sa il las in pace?
Credeti ca mai poate fi salvata relatia asta? Noi ne-am iubit foarte multe si eram tot timpul impreuna, unde era unu era si celalaltsad. Nu stiu ce sa mai fac.
Va rog un sfat! Sa il tratez cu indiferenta? Sa astept sa se intoarca la mine, sa ma caute? Si daca nu o va face?
crying

Răspuns Câştigător
| ywar a răspuns:

Draguta, sunt barbat si iti spun asa...
Un barbat adevarat este acela care e capabil sa aiba grija de prietena lui indiferent ca ea e o femeie experimentata in pat sau e virgina. Actuala mea prietena era virgina cand m-a intalnit pe mine si are o varsta. Am avut rabdare maxima cu ea sa nu o doara, sa nu se simta folosita, sa faca cat mai lin pasul catre "femeia" viitoare.
Asculta de la mine. Lasa-l dracu sa plece pentru ca nu merita. Stiu sunt dur dar viata impreuna cu cineva nu inseamna numai placere carnala - inseamna printre altele emotie, traire, prietenie, incredere. Nu te merita si nu o spun ca tu sa te simti mai bine. Gaseste un baiat care te face sa te simti iubita si dorita. El e un dobitoc [ probabil varsta tampita a adolescentei] care urmareste sa isi faca experienta erotica si nu vrea sa dea nimic in schimb. Te rog daca ai ceva sa ma intrebi da-mi mesaj pe privat. Te astept si te incurajez sa il lasi dracu in durerea lui pentru ca nu merita nimic.
Te pupa un om trecut prin viata!

4 răspunsuri:
| cristyy02 a răspuns:

Parerea mea e sa il lasi sa astepte putin straight face Nu e drept ce face. Daca a vrut doar sa se culce cu tine, nu e un lucru bun. Foarte urat din partea lui. Lasa-l si o sa-si dai seama daca te iubeste. Daca te suna si te roaga sa il ierti, te iubeste, daca nu..nu. happy Asta e parerea mea.

| Johndoe2023 a răspuns:

Daca te-a parasit doar din motivul asta nu te iubeste.

putea sa se duca si el la c**ve ca tot omul pana erai tu pregatita

| mijlsach a răspuns:

Din pacate nu am trecut prin asta niciodata, si orisicine ar fi trecut tot nu ti-ar putea spune mare lucru...tu esti prietena lui.tu il stii mai bine..noi doar iti dam sfaturi care mersa mai mult sau mai putin. In primul rand cred ca trebuie sa-l lasi 2-3 zile sa-si revina ...si tu la fel, apoi poti sa te duci sa vorbesti cu el( din pacate daca-i scrii s-ar putea tot sa nu rezolvi nimic).dar daca te duci la el probabil va fi altfel.Iti urez baftastraight face

| William a răspuns:

Poate s-a gandit ca daca face asta o sa te determine sa faci sex cu el. Dar s-ar putea sa nu fie asa, poate ca nu a avut timp sa stearga pozele si alte chestii pe facebook. Inca ceva, am vazut ca ai scris ca v-at iubit foarte mult etc. De fapt tu l-ai iubit foarte mult, el doar s-a prefacut.