| Povestașul a întrebat:

Astăzi veneam de la muncă (lucrez in armată) și am văzut o fată stând în iarbă, turcește, cu o carte deschisă sorbind o cafea cu lapte care mirosea puternic a coaja de portocale, așa că mi-a atras atenția și mi-am îndreptat privirea lină spre dânsa, contempland-o ușor, de la distanță, schițând un zambet moale, abia perceptibil cat să-i transmit starea aia de "i got u". M-a văzut (probabil din cauza costumației, deh) și am simțit o alura prietenoasa in jurul ei, așa că am făcut câțiva pași spre ea și am intrebat-o politicossickDomnișoara, nu iti e rece pe iarbă? Da-mi voie să-ți învălui șalele in eșarfa mea de mătase (e a mamei, o păstrez mereu in geantă, pentru cazuri cum este acesta).Ea a zissickVai, nu, domnule! Este mijlocul verii. Pământul e cald, a bătut toată ziua soarele aici. Va mulțumesc! Încheie ea cu cordialitate, refuzandu-mi umilul gest.Uimit de răspunsul ei, am avut un moment de panica, dar pentru că sunt crescut în armata, am învățat să mă descurc cu ce am și i-am răspunssickNu este nicio problema, domniță, mă bucur că poponeață dumneavoastră este într-o stare excelenta! Ne mai vedem! Pe moment, mi s-a părut că m-am descurcat excelent ca un cheesecake abia scos de la rece.Însă acum că noaptea s-a așternut peste gândurile mele, incep dilemele... Ultima mea propoziție a fost o alegere nefericita. Îmi dau seama acum că puteam sa profit de situație pentru a-i cere s-o revăd într-o zi, preferabil la o cafea cu portocale, cum ii place ei. M-am precipitat spre casa și nu am reținut despre ea decât mirosul ei de cocos pregnant, cafeaua deosebita și cartea care se numea "Cum sa faci țuică de prune". Desigur, daca eram mai ager la minte as fi invitat-o la bunicul meu, care e maistru in așa ceva. Dar eu i-am zis "ne mai vedem"... O s-o mai vad oare? Daca trec mâine pe la aceeași oră în aceeași zonă, iar ea se afla din nou acolo, cum s-o întâmpin? O invitație de a-mi cunoaște bunicul este prea mult, prea devreme? Eșarfa mamei a alunecat acum de pe canapeaua de piele. In ea și-a făcut culcușul pisica surorii mele, care toarce, toarce, toarce, ca gândurile mele despre fata de cafea, cocos și portocale.
sad

6 răspunsuri:
| LoveSleep a răspuns:

Mai exerseaza la partea cu agățatul in poveste.

| johnnny123 a răspuns:

Si care este intrebarea? Daca scrii bine? In cazul asta, raspunsul este "Nu".

| Zuzu1991 a răspuns:

Get a room, folositi prezervativul, sau nu... si atunci, casa de piatra

| WolfgangKreutzfeldt a răspuns:

Povesti povesti si iar povesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Povesti.