Nu o uita, doar sunteti rude. vorbiti cat mai des. Uitarea ei nu e o solutie. vorbiti si la telefon...
Trebuie sa te gandesti ca a plecat pentru ca aici nu poate sa realizeze ceva si acolo poate are sanse. dar nu am inteles o chestie, e stabilita acolo sau a plecat la munca? Dar oricum daca pastrati legatura asta e cel mai important lucru
Astepti sa vina raspunsu de la noi?
UIT-O.
Cum fratele meu a stat o LUNA si am stat cu el toata ziua si mi-a placut la maxim, si acum a plecat? Nu a fost asa greu.
Trebuie sa UITI si sa stii ca va veni inapoi.
Orice lucru care "zboara" trebuie sa se intoarca pe pamant.
Dra de ce s-o uiti? Vorbeste mereu cu ea la telefon, pe messenger.Mai schimbati impresii.Si ca sa nu stai mereu cu dorul gaseste-ti ceva de facut, un hobby, cu prietenii.
Trebuie sa intelegi ca nu a plecat din Ro de bine ce i-a fost. Vrea sa-si faca un viitor, iar tu sti ca aici chiar nu ai posibilitatea. Ar trebui sa fi mandra de ea ca si-a gasit un loc stabil de lucru si ca se realizeaza!
Asteapa...va rasri soarele cat de curand, iar tu ocupati timul (voley, asculta muzica, stai cu prietenii, curat etc).
Si eu am trecut prin ceva asemanator, acela era iubitul meu si cateodata nu mai suportam, dar am invat sa am rabdare si m-am gandit intotdeauna la binele lui!
Sper ca te vor ajuta sfaturile mele! Numai bine!
:*:*:*:*>
Buna Mikypiky...Ai sa vezi ca cu timpul o sa te obisnuiesti fara prezenta ei langa tine ca doar de uitat este imposibil sa o uiti din moment ce stateati toata ziua impreuna si daca o sa vorbiti pe mess treaba o sa devina mai usoara pentru ca o sa vorbiti zilnici plus ca va puteti vedea si la web.
Nu mai fi trista si incurajeaza-te ca la anul sau cand vine iar in tara va ve-ti revedea.