anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Astazi vorbeam cu o ff buna prtna de-a mea, care acum e maritata. Si eram in curte era si bunica ei ( o nenorocita laughing ca e tare rea) si inca 2 femei cu ea. Eu cu prtna mea eram o distanta de un metru vorbeam chesti personale. Credeti ca aia batrana a ascultat tot? Si ca ar putea sa scoata vorbe? Sau nu si-a dat ea silinta sa asculte ce vorbeam noi. Si sia vazuut de a le ei

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Relaxeaza-te si nu-ti mai bate capul! Oricum nu poti schimba nimic afland raspunsul. Babele pot sa barfeasca daca n-au altceva de facut.

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Inainte de internet si telefoane destepte, modul cel mai rapid de comunicare a fost BARFA.
Operatorii profesionisti ale centrelor de ascultare si prelucrare a datelor (informatiilor) au fost batranele plictisite ale satelor.

Restul: no comment big grin

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ce intrebare tîmpită ai pus.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De unde spanac sa stim noi daca a ascultat sau nu?
Ma jur ca unii nu ganditi inainte sa puneti o intrebare.

| T0T a răspuns:

De obicei babele sunt ca niște camere de supraveghere. Nu au ele auzul bun dar când e vorba de ascultat pe la colțuri au amplificator de semnal în cap(sau doar dispozitiv din ăla pentru ureche luat de pe Teleshop).

https://pics.me.me/usa-uk-eastern-europe-slav-surveillance-13966158.png

| Sn4k3 a răspuns:

Ce-i cu viata voastra...

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Mie deja mi-a spus si ce ati vorbit si ce banuieli are, pe baza altor discutii, anterioare.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine ca ne intrebi pe noi, ca noi si cunoastem persoana aia. Daca e barfitoare, probabil v-a ascultat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu pisi, globul meu de cristal m-a lasat la greu, dar daca vrei o sechestrez pe baba si aflu tot ce stie.

| Adiadictie a răspuns:

Da sigur o sa scoata vorbe. scoate fiecare ce poate.

Răspuns utilizator avertizat
| Adyacd a răspuns:

Da. Bineînțeles defect de bătrânețe mai ales daca era un subiect...