| consilierindragoste a întrebat:

Atentie!-in aceasta noapte voi da fundele la majoritatea intrebarilor asa ca grabiti-va sa raspunde-ti la ele .Cel mai bun raspuns castiga funda.iata adresa-http://www.tpu.ro/site-users/questions/

Răspuns Câştigător
| Pisicuța a răspuns:

Oh, merci pentru ca mi-ai dat link-ul pentru intrebarile mele laughing, chiar il uitasem!
Acum, serios, intrebarile cui? Ale tale?

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| DenisaAbdn a răspuns:

Na, aici ai dat funda deja, n-ai mai asteptat. Alerg asa dupa intrebarile tale degeaba? Sa dea naiba, daca prind o fundita, daca nu ti-o fac nod la gat.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună.
Mă bucur că ai pus linkul, dacă nu luam fundă de la tine nu puteam să dorm în seara asta!
Lasă prostiile! Dacă îţi răspund, înseamnă că vreau să ajut dezinteresat; nu este nevoie să mă motivezi cu funda aceea.
Baftă!

pa, pa.

| noktambul a răspuns:

Ia si te culca, dormi linistit, viseaza ceva frumos! Ti-a cerut cineva vreo funda?

| consilierindragoste explică:

Chiar asa greu e sa-mi gasi-ti intrebarile doar trebuie sa accesa-ti profilul chiar nu va sti-ti pa TPU consulta-ti un expert TPU. si fara gluma chiar dau funda prima deja am dat-o

| cinnamon a răspuns:

Ce dragut. adresa duce la intrebarile... mele rolling on the floor Nu e bun linkul tau big grin ne directioneaza pe toti la intrebarile noastre

| cinnamon a răspuns:

Pai bine ca dai funde. Mai da si pe la scoala ca stai cam prost cu gramatica