O astfel de persoana ori are o alta relatie-eventual casatorie si nu poate fi vazut in compania ta si probabil ca acel local este mai,, ferit,,.Sau poate ca se distreaza cuplandu-se cu mai multe.Pe tine te invita seara la terasa, pe alta o invita ziua la plimbare...O astfel de persoana categoric nu-ti poate oferi o relatie stabila
Buna,
Deci stii si tu desigur ca relatia aceasta nu iti face bine si desigur nu te ajuta sa te dezvolti. Când doua persoane au pareri diferite este clar ca nu are cum sa mearga.
Infrunta realitatea si desparte-te de el, dar mai ales incepe sa te bucuri de viata.
Pai..Maria.
Este o relatie usor intortochiata la tine.
Dar, din ce scrii tu aici..Prietenul tau,este cu tine pentru a il inretine.
Nu stiu ce sa zic, eu daca as fi in locul tau, i-as spune in fata ceea ce gandesc.
Sau, il refuzati cand vrea sa mergi cu el in oras, respectiv sa te desparti de el..Mult noroc!
Probabil ii place prea mult mancarea, Data viitoare refuza-l si vezi cum reactioneaza, si atunci cand te va refuza, spune-i exact ce-ti spune el, eu asa as face.
Cum reusesti sa afli numele real al unei persoane? O urmaresti indeaproape sau e boala si obsesie pura?
Care este legatura?
Raspunde!
Intreaba-i numele, pur si simplu, sau nu vrea sa ti-l spuna?
Eu am impresia ca exista cineva teribil de frustrat pe site-ul asta si nu e vorba de mine!
Si de ce vrei sa-i afli numele?
Adica cineva se da drept altcineva?
Pai numai tu ai dreptul asta din cate vad.
Cum e? Iti place cum reactionez? te razbuni tu pe ceva, asa-i? A venit momentul!
Nu,ma iei la misto, nu? ti-am raspuns la intrebare doar.
Ei,Doamne fereste! Cum sa fac misto? Credeam ca tu esti mai talentata!