| ViVi a întrebat:

Ati avut situatii in care ati vrea sa uitati familia si tot trecutul?

Răspuns Câştigător
| albastrel a răspuns:

Un mare si un sincer DA!

16 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu! Nu-mi pot uita familia, a fost si este alaturi la bine si la greu!
Sa uit tot trecutul, de ce? -e viata mea, cu rele si cu bune!

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Familia nu... dar trecutul, da...

| Psihoyounger a răspuns:

Da...

Psihoyounger

| scootsie a răspuns:

Nu! Familia in nici un caz...Trecutul,mi l-am facut eu, de ce sa nu raspund pentru el? Poate ca pentru trecut, trebuie sa corectez ceva, dar familia nu are nici un amestec in deciziile mele gresite.

| Artemiss a răspuns:

Familia nu... Unele parti din trecut da, dar nu toate...Viata e frumoasa cu bune si rele.Viata perfecta nu exista!

| inna a răspuns:

Famila nu, dar trecutul da.Am multe amintiri neplacute pe care as vrea sa le uit.

| giulia_6563 a răspuns:

DA deoarece parini mei mau lasat singura de la varsta de 15 ani si a trebuit sa trec peste toate greutatil adolescentei de una singura acum am 23 de ani si consider ca nu mai am familie nu accept niciodata ajutorul lor. i-am iertat pentru ce au facut dar le-am zis sa nu se bage in viata mea deoarece o data mi-au distrus-o.acum nu le mai permit nimic, am uitat de mult de familia mea.si crede-ma am facut bine deoarece fiecare sa resemnat in felul lui

| Encore a răspuns:

Da normal...
Ma cert cu tata in fiecare seara, i-am dezamagit de foarte multe ori si totusi ma iubesc si ma accepta asa cum sunt, si orice s-ar intampla mereu or sa fie langa mine.

| tremuriciiuliana a răspuns:

Da am fost in aceasta situatie din cauza parintilor dar cu ajutorul prietenilor mi-am revenit

| nehirerdogan a răspuns:

Pentru ca si tu mi-ai vazut intrebare si mi-ai raspuns ca ai avut si eu am avut destule foarte foarte multe

| soricica a răspuns:

Da

| eu_3271 a răspuns:

As vrea sa plec undeva unde sa nu ma cunoasca nimeni, undeva in N sau V Europei; sa o iau de la inceput. Nu as vrea sa uit de familie, pentru ca ei (parintii) sunt singurele persoane care ma iubesc cu adevarat; dar as putea pleca, desi ei ar ramane putem vorbi la telefon sau pe net.

| speranza24 a răspuns:

Da, dar mi-am dat seama ca trecutul, esperentele mai putin placute te ajuta sa fii ceea ce esti in prezent, te fac mai luptatoare si te fac sa apreciezi mai mult ceea ce ai, si sa te bucuri mai mult de prezent.

| erika_9732 a răspuns:

Din pacate in viata te mai intalnesti cu momente cand ai vrea sa dispari sa uiti de toate si de tot, aceste momente apar cand ai probleme, stres si simti ca nu mai faci fata, dar cu putin ajutor revine totul la normal

| tinutza_6709 a răspuns:

Cred ca toata lumea are. Peste cateva zile o sa iti treaca. Cel putin, cu familia.

| gabriela_8372 a răspuns:

DA, sunt perioade din viata pe care doresti sa le uiti. Mai rau este cand cel care te iubeste, nu te lasa sa faci asta, nu te ajuta, si face din trecut, prezent. Si mai mult, ti-l reproseaza. Atunci, nu mai vrei decat sa nu mai existi...

Întrebări similare