Trecutul poate insemna si secunda care a trecut acum. Orice lucru frumos din trecut ti-l aduci aminte cu placere,cele mai putin frumoase deja poate le-ai uitat. Cand o zi ti se pare mai grea,iti aduci aminte de ziua de ieri care poate a fost mai frumoasa. O iubire pe care o traiesti acum si in care te simti singur si trist iti va aduce aminte de o iubire trecuta cu amintiri mai placute. Oricum ar fi intotdeauna trecutul pare mai frumos poate si pentru ca ne pierdem timpul gandindu-ne ce bine era acum o ora, o zi, o luna, un an, 10 ani.
Ar trebui sa ne facem si prezentul mai frumos ca sa nu ne mai gandim atat de mult la trecut.
Depinde ce tip de trecut, banuiesc ca cel din relatie a fost bine pana a ajuns sa fie rau si acum e vai si amar de viata omului.
Da...insa nu mai pot sa traiesc cu acea impresie ma face sa uit cu totul realitatea, si odata trecuta, clipa nu mai are cale de intoarcere
Da. uneori da.dar fiecare clipa este frumoasa in felul ei. atunci am avut alaturi anumite persoane, acum am altele. alte lucruri alte vise, alta mentalitate. am amintirile, cu care voi ramane mereu, insa prefer sa traiesc in prezent decat sa privesc la intrecut.
Heiii!
Da,din pacate. Dar viata merge inainte. Mai conteaza ce am crezut?
Bafta!
În anumite situații da.
Pe fiecare zi mă gândesc la bucuria trecutului
Sincer da... si nu, trecutul pentru mine inseamna copilarie, viata traita precum un copil nestiutor, dar prezentul... nu l-as da pe nimic.
MysticWayz întreabă: