Este devastator. Și da, durerea se estompează în timp, deși cicatricile rămân pe viață.
Dami-a murit bunica in urma cu 5 ani din cauza alzheimer-ului.Nu am uitat-o nici dupa atata timp. Mereu va avea lun loc in inima mea.Imi lipeste enorm de mult,pacat ca nu am apreciato,stii ca exista si o vorba care e adevarata"pretuim o persoana doar dupa ce am pierdut-o".Imi pare rau ca nu am apreciat-o cand era langa mine si ca mi-am dat seama prea tarziu de lucru acesta, cand numai puteam face nimic.
Ce am simtit atunci? o mare durere in suflet, simteam ca numai am putere, vroiam sa fie doar un simplu vis din care sa ma trezesc si ea sa fie langa mine, dar stiu ca nu se mai poate.
Amintirea persoanei dragi pierdute nu se va sterge niciodata din mintea noastra, va ramane acolo intiparite.Cu timpul ne vom obisnui cu aceasta pierdere si ne va fi mai bine
Eu am avut bunici care au murit cand eram foarte mic si chiar daca nu i-am cunoscut asa cum trebuie am un dor de ei...
Sincer tot timpul am vrut sa am un bunic langa mine, un om batran intelept.
Da, un bunic care a murit cu 9 ani într-un accident de mașină.
Amintirea mea e mereu vie la acel eveniment pentru că poliția l-au găsit pe el vinovat nu pe ăla cu mașina. ceea ce nu e adevărat
Să omori un om, să lași o familie îndurerată și să scapi cu o amendă..Eu am rude foarte dificile și greu de mulțumit dar el mă înțelegea cel mai bine, era cel mai bun prieten al meu..chiar dacă eram mic copil, fiecare copil umbla după afecțiune care nu o primeam la aceea vreme decât de la el.
Pai daca ai tinut la aceea persoana o sa fie cam greu so uiti dar daca nu ai tinut deloc, o sa iti fie usor. FUNDA?
Pai sincer sa iti spun eu cand a muriit taicamiu am simtit ca e vina mea dar nu stiu de ce, dupa vreo doua saptamani ii simti lipsa, apoi dupa 4-5 luni te simti aproape exact ca inainte sa moara.Cel putin au asa am simtit acum dupa 3 ani de abia imi amintesc cum arata.
Da.Mi-a murit dunica acum 5 ani din cauza alzheimer-ului.dar eram prea mic..am fost doar suparat si mereu ai duceam dorul..chiar si acum imi lipseste
Unchiul meu a murit acum 20 ani si decateori vorbesc despre el izbucnesc in plans.Pur si simplu nu ma pot abtine.L-am iubit enorm iar acest sentiment nu dispare niciodata ci doar se transforma.
Am avut ruda(2 surori) au murit nu s-a sinucis...nu e chiar asa usor, adica pe o parte da daca de ex lucrezi uiti de tot, dar e urat cand iti amintesti..amintirea nu se sterge, uiti de acea persoana dar te intristezi cand iti amintesi. dupa un timp iti revii si e totul ok
Da, azi se implinesc 4 ani de cand l-au ingropat pe bunicul meu. era persoana pentru care imi dadeam si viata, ma iubea enorm si il iubeam. as da orice sa-l strang in brate. ii simt lipsa foarte mult, enorm de mult
si amitirea nu se va sterge niciodata.
Salut mie mi-a murit tatal cand aveam 7 ani eram foarte mic ca sa imi aduc aminte si vreau sa iti spun ca deja m-amm obisnuit...asta e viata nu este tot timpul roz daca ai avut parte de asa ceva iti doresc multa sanatate inainte si sa ai parte de tot ce iti doresti numai bine
Da...amintirea nu se va sterge niciodata, e singurul "suvenir" de valoare cu care ramai, singurul care te ajuta sa treci pesteacele momente
anonim_4396 întreabă: