| LaviniuA a întrebat:

Ati cunoscut pana acum ucraineni? Puteti face o scurta caracterizare?
Se poate purta o conversatie inteligenta cu ei?

Am vazut prin Buc masini scumpe cu numere de Ucraina, cam la 100.000+ euro. Probabil medici, avocati si alte categorii de intelectuali, nu?

14 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Lucrez cu ei si i-am cunsocut personal, fiind niste oamnei ca noi romanii, unii foarte inteligenti, alti mai putin.
Am o echipa de 4 ucrainieni care lucreaza pentru mine si foerate buni profesionisti, de aceea si fac bani atat de multi.
In ce priveste tehnologia, Ucraina este mult mai avansata ca Romania!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mare xenofoaba esti.
si nu cred ca poporul roman e in masura sa judece pe altii ca suntem niste inapoiati si incuiati

| LaviniuA explică (pentru suntserios):

De unde reiese ca sunt? Am pus intrebari, nu am facut afirmatii.

In schimb, raspunsul tau intra la antinationalism.
De curiozitate:
Ce simti atunci cand vezi drapelul? Daca ai avea un drapel langa tine, ce ai face cu el, daca nu te-ar vedea nimeni?

| suntserios a răspuns (pentru LaviniuA):

"Se poate purta o conversatie inteligenta cu ei?"

Intrebarea asta stabileste din partea ta premiza ca ucrainienii sunt prosti din prima.

Raspunsul meu nu intra la antinationalism, intra la realitate.

Ce sa simt cand vad drapelul. Nimic. Ce ar trebui sa simt?
Daca nu am orgas.m cand e drapelul langa mine inseamna ca sunt antinationalist? Asta inseamna pentru tine respectul fata de o natie? Drapelul? Hai serios.

| doctorandus a răspuns (pentru LaviniuA):

Corect, eu consider ca si Einstein ca nationalismul este o boala psihica. "Nationalism is an infantile disease, the measles of mankind."

| Drimmero a răspuns:

Am cunoscut. Sunt oameni chiar ok care sunt deschisi la conversat, cel putin cei pe care i-am cunoscut, unii stiau si putina romana.
Nu poti judeca dupa masini, pretul ala reprezinta un nimic, un fier pe roti cu care se deplaseaza, e vorba ca au plecat dintr-o tara se afla intr-un razboi nedorit cu o alta tara populata de oameni salbatici condusa de un dictator psihopat.

| J0B0MAT a răspuns:

Da, am cunoscut. Toți mi s-au părut ok. Nu am discutat despre fizică cuantică sau alte subiecte de genul, dar par oameni inteligenți.Și foarte de treabă, ajutători.Iar copiii sunt foarte simpatici.
Nu au plecat doar oameni care au 100k euro. Au plecat și oameni normali să zicem, dar într-adevăr, cei cu bani pleacă.
E greu să îți lași casa, serviciul și să te muți în altă țară dacă nu ai ceva bani, cunoștințe.
Eu zic să fim toți mai înțelegători pentru că sunt oameni până la urmă, săraci, bogați, proști sau deștepți, oameni greu încercați de soartă și care au nevoie de ajutor.

Răspuns utilizator avertizat
| blackann a răspuns:

"Se poate purta o discutie inteligenta cu ei?" really? de parca tine de nationalitate, tine de oameni. sunt ucrainieni inteligenti si ucrainieni nesimtiti si tarani. depinde de educatie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ucrainienii sunt de fapt ruși polonizați.Nu știu de ce le zice lumea por.ci.

| Andrei0003 a răspuns:

De ce драку scrieți toți cu,, k"? Zici că e boală.

| Iisus2002 a răspuns:

Da, am cunoscut sunt chiar foarte deschiși și de treabă... unii din ei știu română surprinzător de bine cel puțin cei pe care i am cunoscut știau să vorbească corect și fluent română.
Nu doar cei cu mașini de 100k de euro au venit...sunt și alții fără o așa mare capacitate financiară dar mașina nu reprezintă clasa socială a unui om... poate sa fie mașina scumpă dacă persoana din ea e de?

| Eduardo007 a răspuns:

Am trăit printre ucraineni? sunt oameni foarte zgârciți vorbitori pe la spate, sunt și ucraineni de treabă dar mai rar îi întâlnești

| NeaVirgil a răspuns:

Ucraineni nu sunt oameni, acesta este planul de spalare pe creier al lui Putin, el vrea sa cucereasca toata lumea si o face prin intermediul unui razboi fals condus de catre el, filmarile sunt false(mi-a spus un var din Pakistan ca le are cu calcalatoarele, ba chiar el mi-a dat unfriz pe metin2alaska), toti banii trimisi spre Ucraina intra in buzunarele lui Putin.