Stii... de fapt in ziua de azi nu mai exista prietenii.eu mi-am pierdut cea mai buna prietena acum 2 ani dupa aproape 20 de ani de prietenie.am crescut impreuna,mancam impreuna,faceam baie impreuna, dormeam impreuna, eram impreuna tot timpul.ne-am nascut in acelasi bloc.nu ne-am certat niciodata pana acum 2 ani cand m-am mutat din blocul acela si nu ne mai vedeam atat de des.cum relatia n-a mai fost atat de stransa si timpul ma presa si nu ma puteam impartii intre facultate(ore de dimineata pana seara ) acasa si iesirile din oras,relatia noastra s-a mai racit, dar vorbeam zilnic la telefon si ne vedeam dar timpul a trecut si mi-am dat seama ca eu eram doar o lipsa de ocupatie, un antiplictis si profita maxim de bunatatea mea pentru a o ajuta in toate problemele.acum imi dau seama de fapt ca eu intotdeauna am fost acolo pentru ea, o ajutam cum puteam, ma certam cu ai mei pentru ea si renuntam la toate pentru ea.si asa a fost ea mereu, numa ea sa fie bine, numai ea sa se simta bine si atat! am trecut foarte cu greu peste asta.si am realizat ca e mai bine asa.in vara asta mi-am gasit o prietena pe care o consideram o adevarata prietena dar spre sfarsitul verii dupa vreo 3-4 luni mi-am dat seama ca nu mi-a fost niciodata prietena si era o ipocrita jumate.mi-am dat seama de asta cand m-am combinat cu un baiat care a fost coleg cu ea de clasa, desi nu se intelegeau foarte bine, a devenit geloasa si imi scotea povesti. dupa astea au urmat tot felul de speculatii pentru ca dorea sa ma despart de el.verisoara ei mi-a zis ca mereu a facut asa, mereu a fost o falsa si mereu a profitat de pe toti...dar asta e.eu inca sunt cu baiatul respectiv.ne intelegem foarte bine.si se anunta nunta .Domnu' ajuta . prietenii sunt trecatori.unu vine, altu pleaca.nu mai exista prietenii.totul se rezuma doar la profit.
Deci aveam aveam 10 ani. Aveam un prieten foarte bun. Aveam o prietena(iubita) si ma atasasem mult mult de ea.Ne-am combinat.Bun. Dupa vreo 3 luni de cand eram impreuna observam ca nu prea mai e interesata de mine. Dupa.ce am plecat de langa ea, am urmarit-o.Si ca sa vezi se ducea la cel mai bun prieten ameu si se pupau si chetii de astea.De atunci n-am mai vb cu el.
Da.Mi s-a intamplat.am aflat ca omida voia doar sa-i cumpar papuci! Trist, tu? TE rgo! Da-mi funda sa ma consolezi.
Cea mai buna prietena a mea are 14 ani.ne cunoastem de cam 5 ani.e ca si sora mea.am practicat impreuna acelasi sport desi avem o varsta diferita.ne intelegem de minune.dar uneori ne mai certam. funda?! plss:X
Am fost tradata si de atunci nu mai am incredere. am avut doi prieteni buni. intr-o zi m-am certat cu o fata (se comporta urit, era vulgara) si ei, spre marea mea surprindere, au sustinut-o pe ea, pentru ca acea fata ii cumparase, spunindu-le ca modul ei de viata e cu mult mai interesant: se distreaza, fumeaza, consuma alcool. Astfel am am aflat ca prietenia dintre noi era falsa.
De cel mai bun prieten - niciodata. De asta il si consider cel mai bun prieten, nu? Tocmai fiindca cred in el. Neintelegeri au mai fost, dar dezamagire nu.
M-au dezamagit altii pe care-i consideram prieteni, la care aveam pretentia sa ofere cat ofer si eu, iar aici ma refer la respect, intimitate, comunicare, devotament. Dar nu toti sunt ceea ce noi asteptam, cum probabil, nici noi nu suntem pentru altii ceea ce ei ar vrea sa fim. Important sa nu te dezamagesti pe tine insuti, in rest, viata merge inainte.
Pai in clasa a 5-a l-am cunoscut pe bff meu.Atuncea era prostul clasei, toti isi bateau joc de el, pana cand l-am luat eu "sub aripa mea protectoare" si il aparam de toti.Niciodata nu mi-a tras in teapa, niciodata n-am dat inapoi cu el si niciodata n-o sa renunt la el pentru nimeni altcineva.Il stiu de 7 ani si ne aparam unul altuia spatele,ne dam bani fara imprumutat, iesim la o bere ca toti baietii etc.
Nu dau in spate cu el niciodata, e fratele pe care nu l-am avut niciodata.
Deci cel mai bun prieten al meu mi-am dat seama dupa foarte mult timp ca e fals, pur si simplu nu am facut fata la asa ceva, dar ma simt norocos pentru. ca mi la prezentat pe celalalt prieten cel mai bun al sau, care la randul sau mi-a devenit unul dintre cei mai buni prieteni, in ziua actuala toti 3 suntem ca frati, prietenul meu fals a facut o schimbare radicala, doar am problema ca nu are atat de multa incredere in mine. O zi buna.
Da eu aveam o prietena pe nume irina. si ma intelegeam foarte bine cu ea. pana cand m-am indragostit de un baiat. la vreo 2 luni s-a indragostit si ea de el. ea nu mi-a spus si s-a bagat intre noi. eu am incercat sa il uit dar nu am putrut. ne-am deswpartit pentru ca ea il placea foarte mult. apoi imi spunea mie ca il iubeste foarte mult si ma facaea mereu sa ma simt prost. stia ca inca il mai plac si il iubesc foarte mult. Dar ii spuneam mereu ca nu mai simt nimic pentru el. dupa cateva luni el s-a intors la mine si ne-am impacat l-am iertat. Ea era inca geloasa pentru ca el nu a stat cu ea pentru ca o iubea, astat cu ea ca sa isi bata joc de ea. el ma placea pe mine, in fine ea era foarte geloasa cand a aflat ca m-am impacat cu el. Din noua s-a bagat intre noi. Si ne-am certat. apoi iar am iertat-o. si acum vr-o luna am aflat ca ea s-a impacat cu el. am suferit mult am plans foarte mult.Intr-o zi mi-am facut un id de fata si m-am dat drept o fosta prietena de-a mea (care nici nu exista). Ea a crezut si avea la status(te iubesc) eu am intrebat-o pe cine iubeste? iar ea mi-a raspuns ca pe un baiat Adi(cel pe care il iubesc). Am inceput sa ii spun despre mine. si ea inca regreta ca ma tradat. apoi m-am enervat si i-am spus ca sunt eu. Apoi am inceput sa o injur sa ii spun ca stia ca eu inca il mai iubesc si imi spunea ca tine la mine dar nu poate sa renunte la el pentru ca il iubeste mult, ca daca mi-l lasa mie ea ce face. bun am incercat sa ma dau la o parte dar nu am putut. eu plangeam foarte mult prietenele mele cand au aflat ce s-a intamplat au inceput sa se ia de ea sa o ameninte sa o injure. apoi am intrat intr-o seara pe facebook si m-a intrebat ce fac? Eu i-am spus sa ma lase in pace ca nu vreau sa o imi vad niciodata.Ea m-ia raspuns ca nu poate sa ma vada asa ))) da de unde ca era doar o minciuna ca intodeauna o mincinoasa. I-am aratat prietenelor mele si s-au luat de ea. Ea a dat webb la status si incepuse sa planga(cica).M-a vazut pe mine ca plangeam si a inceput si ea sa planga. I-am pro[pus sa renunte la el daca vrea sa ne impacam.Ea m-ia raspuns ca nu poate.Si de atunci eu sufar foarte mult. Am aflat de la fosta ei prietena ca el isi bate joc de ea vrea sa o faca sa sufere ( si mai bine chiar asta vreau sa o vad cum sufera ca asa m-a facut ea pe mine). Sper ca te-a placut e cam trista . :*