Eeee nu trebuie sa fi geloasa... e normal sa'si iubeasca familiadaca te'ar intreba candva pe cine iubesti mai mult pe mama ta sau pe el c ai raspunde? vezi...pe fiecare persoana apropiata o iubesti intr'un fel...asa si el n'o sa le iubeasca niciodata pe ele cum t iubeste pe tine si invers pentru. ca fiecare are locushoru lui la inimioara
Si eu simt ca sotul meu isi divinizeaza familia, dar ma bucur de asta si mi se pare normal. E foarte bine ca el isi divinizeaza mama, bunica si fratele, ca ii vede mai buni decat sunt. Asta imi demonstreaza mie ca e un om bun si ca asa se va purta si cu copiii nostri. Gelozie? Pai de ce? Doar nu concurez cu mama sau fratele lui. Locul meu in inima lui e altul si nu mi-l ameninta nimeni.
Mi s-a parut intotdeauna normal sa isi iubeasca familia(mama, frati). Ei sunt cei care te inteleg, te accepta asa cum esti.Intotdeauna am zis ca asa cum isi iubeste mama sau sora ma va iubi si pe mine. Din pacate, in timp nu am simtit asta.Intotdeauna corect era numai cum face mama lui iar alteori ma simteam pe un loc inferior in acordarea atentiei.Nu era gelozie pentru ca si eu ma trag din familie unita si numeroasa, dar el facea in asa fel sa simt asta.De facut nu ai ce face, ori iti accepti postura, te multumesti cu locul pe care il ocupi, ori... e o decizie pe care o iei numai tu!
Asta se intampla oricui, important este sa-ti stapanesti geloziile, sa nu faci reprosuri si sa nu aduci jigniri persoanelor dragi partenerului.Mai mult decat atat:fa eforturi sa le indragesti si tu. Un filosof contemporan spune ca tendintele sunt mai usor de stapanit daca mergi si tu in directia lor.
Nu este cazul iubitului meu, el recunoaste greselile familiarilor. Personal mi s-a intamplat cu fratele meu si cumnata mea, ea este foarte geloasa ca eu ma inteleg cu el si intoatdeauna incearca sa-l puna impotriva mea, cu toate ca ei au stat in casa la mine aproape un an cu copii si le-am imprumutat o multime de bani. Iti zic o fraza pe care am auzit-o din gura ei cand se certau (erau la mine si de asta stiu). "uita de ei ca acum ai alta familie", o fraza care m-a durut foarte mult, si dupa toate astea tot ii ajut cu bani si trimit cadouri la copii.
Se mai intampla. Cel mai bine e sa vorbesti cu el! Sa te linisteasca, sau sa vorbeasca cu ei.
Este omenesc si ceva normal sa iti iubesti familia. Tu daca ai un baiat sau vei avea cand se va casatori crezi ca nu te va mai iubi? Parinti trebuie iubiti si respectati toata viata.