Cu vorbe grele am fost lovita aproape zi de zi la scoala, si am suferit enorm, de intors nu le-am intors inapoi, dar Dumnezeu a facut sa ma intalnesc cu acele persoane care m-au facut sa sufar acum cativa ani si culmea! si-au cerut iertarea, aveau acum probleme cu proprii lor copii pateau exact ceaa ce imi facusera parintii lor mie, nu sunt razbunatoare dar pot fi daca vreau, insa nu consider necesar sa te razbuni...,, Razbunarea este arma prostului", deci...
Da, mai ales ca pe mine ma ranesc foarte tare vorbele, si de foarte multe ori raman marcata o anumita perioada de timp.
Recunosc, la nervi nu prea mai gandesc ce spun si arunc si eu cuvinte care mai de care mai grele, apoi parandu-mi evident rau.Nu sunt calma intr-o situatie de nerezolvat, dar daca unei singure situatii se mai adauga inca 2, 3, 4 alte situatii grele, iar ziua mea devine una foarte proasta deja renunt si la nervi si la tot, incep sa ma obisnuiesc si sa iau lucrurile cu grija, nu de alta dar sa nu inrautatesc si mai tare lucurile; iar asta nu mi s-a intamplat de putine ori
Am fost pusa in situatia in care primeam vorbe destul de grele din partea unei persoane pe care o iubeam...
mi-am pastrat calmul fiindca mi-am dat seama ca din cauza mea rabufnise...
si la randul meu si eu.am spus vorbe neplacute.si mi-am cerut scuze apoi desi era prea tarziu.
concluzia:pastreaza-ti calmul in situatii delicate
De foarte multe ori. De obicei ma stapanesc, consider ca razbunarea nu poate aduce nimic bun. Se mai intampla sa spun vorbe grele cand sufar, dar reprosuri de multe ori, vorbeste frustrarea din mine. De obicei ma impacientez de cele mai multe ori dar nu actionez fara sa gandesc.
In general sunt destul de calma.Imi pierd calmul cand cineva se ia de persoanele la care tin sau rade de ele
Nu imi plac barfele rautacioase si oamenii care nu stiu altceva decat sa imprastie rautate in dreapta si in stanga
Nu ma marcheaza vorbele altora pentru ca nu ma intreseaza parerea lor
Din pacate ma mai descarc uneori pe persoanele dragi
Da, s-a intamplat, insa calmul meu m-a ajutat sa depasesc starea de a deveni rea.
Poi am fost lovita si de vorbe grele, dar cel mai mult m-au durut cele necantarite. Daca vin din partea celor la care tin, tind sa meditez asupra lor si chiar ma afecteaza. Daca vine din partea unui om cu care nu am cine stie ce tangente, recunosc ca ma pune pe ganduri, dar in final ajung la concluzia ca persoana respetiva nu ma cunoaste.
Nu sunt genul care sa reactioneze cu durere la aceste vorbe, fapte. Imi place sa le tradez cu indiferenta; dar repet,, daca vorbele sunt necantarite`` atunci chiar ma dor.
Da, mi-am descarcat de nenumarate ori nervii pe acele persoane care m-au facut sa sufar, si nu m-am gandit la consecinte, de aceea de dese ori mi-a parut rau.
De obicei, cand sunt astfel de situati, prefer sa stau linistita, singura, si sa ma gandesc la cele intamplate. Nu suport sa mi se dea sfaturi, si daca mi se dau, nu tin cont de ele. Pe moment, cand situatia pare ca nu se va rezolva, sunt foarte afectata, dar cu timpu`, cu ajutorul distractiei si prietenilor, ajung sa zambesc cand imi amintesc cum pierd timpul.
Da, am păţit şi am făcut. Acum nu mai sunt atât de impulsivă şi nu mai fac asta. S-a întâmplat în adolescenţă, dar acum ştiu că nu duce la nimic bun şi prefer să stau să calculez/gândesc puţin lucrurile înainte să reacţionez şi nu port o dicuţie/ceartă dacă sunt nervoasă pentru că s-ar putea să spun ceva ce nu vreau unei persoane care chiar nu merită asta.
Era un timp cand lasam oamenii sa ma raneasca cu vorbe.
Acum, nu prea mai au ocazia, pentru ca renunt f usor la compania persoanelor care nu ma merita.
In trecut si eu aruncam usor cu vorbe si nu cantaream absolut nimic. Eram extraordinar de impulsiva!
Acum insa, numar pana la 10 de fiecare data cand nu mai pot de nervi si imi vine sa scot tot cei mai rau din mine.
Dar de regula cand sunt maxim de nervoasa, atunci nu pot scoate nici 2 cuvinte, doar tremur de draci!
Zilnic primesc vorbe grele, pe care trebuie sa le duc. deci am permis pentru categoria C +atestat transport marfa dar si dala pentru gabarit depasit, deci duc si vorbe grele! cat de rabdator si calm? pai rezist pana adorm sau ma doare burta de ras
Sincer eu am fost "lovita"de niste cuvinte din partea unor pers. la care nu ma asteptam. Imi descarc uneori nervi pe unele pers care m`au facut sa sufar, nu ma gandesc mereu la consencinte.Si eu una nu am multa rabdare.
In asemenea situatii nu pot deloc sa ma stapanesc...actionez fara sa ma gandesc la consecinte si de multe ori chiar regret dar e prea tarziu
Da şi exact din partea unor persoane de la care nici nu ma asteptam, in prima instanta ai reactiona violent verbal si poate in unele cazuri mai putin nefericite chiar violent fizic, dar daca ne-am gandi mai bine stii ce ar trebui sa facem sa nu oferim satisfactii gratuite ce constau desigur in suferinta, nervi si alte stari negative ci trebuie sa ne vedem de drum asa cum il vedem fiecare dintre noi.
Da am fost lovita cu vorbe grele. lukrul asta doare enorm de tare! nu doresc la nimeni sa treaca prin asa ceva. te simti foarte rau mai ales cand acele vorbe le spun niste pers care habar nu am despre ce vb sau nu au nici o treaba cu tine.in seara asta am vrut sa ma omor dn cauza asta.stiu! nikiodata nu trebuie sa incerki sa te sinukizi dar nu mai suportam sa tot vb lumea urat despre me mai ales lucruri neadevarate. dar cand eram pe punktul sa-mi tai venele m-am gandit ca nu trebuie sa le fac pe plac la dusmani.asa ca am luat o decizie! voi pleca in italia la matusa mea la scoala si asa voi rupe orike legatura cu pers acelea.
sper ca intr-o zi sa isi dea seama ca ceea ce vb despre alte pers poate face rau
acum cand stau sa ma gandesc ce prostie era sa fac sh cat rau faceam familie mele numa din cauza ca imi pasa d gura lumi, imi pare rau. dar uneori chiar doare enorm d mult
`dar ma bukur ca am invatat ca nu trebuie sa-ti pese d gura lumi.
dar nikiodata nu am intors inapoi acele vorbe. taceam sh ii lasam sa vorbeaska
acum tot ce ma intereseaza este ca D-zeu sa ma ierte sh sa pot intra la o scoala in italia.
va pooop pe tozi sh sa nu va lasa-ti influentati de gura lumi.