Lasand la o parte zodia, sunteti prea departe pentru a dezvolta fericiti o relatie. Poate sunt placute discutiile pe mess dar unul din voi doi le-ar lasa pe buna dreptate daca si-ar intalni perechea. Oricum, nu te impiedica nimic sa te distrezi asa cata vreme nu esti cu altcineva ( si el la fel ) dar nu e obligatoriu sa iti faci planuri de viitor pe termen lung, bucura-te de moment cata vreme nu faci rau nimanui.
Nu stiu ce zodii ai citit tu dar eu pana acum nu am gasit ca ar fi infideli, manipulatori! Acum nu spun ca toti se conformeaza zodiei, exista si exceptii.Lasand la o parte zodia trebuie sa intelegi ca pana nu cunosti omul personal nu te poti baza pe cuvinte!
Eu sunt casatorita cu o fecioara de 28 deani si vad ca funcyioneaza si baitul meu este tot fecioara si are destule calitati [ nu l laud] dar asa este [nu bea nu fumeaza] dar de ce nu puneti si defectele voastre a le fetelot in balanta? oare voi nu aveti defecte nu doriti baieti cu bani masini serviciu bine etc etc si voi... nimic. hai sa fim serioase ca nu e nimeni oerfect si numai bogati pentru voi...
Nu stiu cat de feciori erau barbatii pe care i-am intalnit, dar daca as face o combinare si o permutare intre ei - toti gramada- ar cam iesi tipul care este descris de tine.
Exista o singura fecioara care imi place- ca zodie ma refer- insa nu am o parere buna despre zodie pentru ca nu suport critica, iar eu asta fac din plin fara sa isi dea seama ca, in anumite cazuri, au defecte mai mari decat cele pe care le reproseaza. Mi se par prea pretentiosi pentru cat ofera. Sunt zgarciti si de multe ori e numai gura de ei. Nu fac rabat de la inselat- isi fac norma destul de binisor, insa acasa sunt "domni".
Whatever. astea sunt generalizari, insa exista si particularizari reusite. Si apoi, ce barbat nu inseala, nu minte si nu uita ziua de nastere a sotiei? Deci putem conclude ca e generalizarea include tot regnul, nu doar fecioria zodiacala. Important este sa il placi tu pe el.
Addelly are clar, dar nu stiu inca ce fel de vrajeala.ca sa faca rau? sau ca sa obtina ce isi doreste?
Insa din cate spui tu are ceva vrajeala acest baiat dupa cate ai zis sincer!
Buna. Eu sunt cu un baiat fecioara de un an. Au mai existat certuri intre noi. Dar ne iubim foarte mult. El chiar ma asculta, e dragut cu mine, se poarta frumos, vorbeste frumos, ma iubeste foarte mult. Bine acum depinde de atitudinea fiecarei persoane. Daca te porti urat cu el normal ca se poarta urat cu tine. Trebuie sa stii cum sa vorbesti si cum sa te porti. Conteaza foarte mult. Cat despre voi. Distanta chiar e o problema. Dar oricum cred ca o sa se rezolve si asta. Prietenul meu a fost plecat 6 luni in alta tara. Timp in care am fost despartiti. Dar cand a venit ne'am reluat relatia. Mai asteapta si vezi ce "miscari" face!
Alexandragabriela93 întreabă: