:)) buna asta, se aplica teoria la un subaru brz? https://www.youtube.com/watch?v=FQerjHPcaL0&t=453s are motor mai mare si omul poate e sarac. hai sa zic versiunea mea cea sfintita, ala cu bmw ar face misto de ea. Corect e sa-i zica totul la jumate consumatiile si ce facem prin oras, benzina mi-o platesc eu, sau alege planul alternativ care multi barbati il cunosc legat de femei
A compensat faptul ca a platit consumatia. Acum fara misto, daca vrei sa fii galant pana la capat, te bucuri de prezenta ei, ii faci cinste sau macar ai intentia sa te oferi sa o cinstesti, te bucuri de prezenta ei, adica nu pui presiune ca ''sta pe banii tai'', pana la urma conteaza cum v-ati simtit in momentele alea in care incercati sa va cunoasteti, iar la final sa ceri bani de benzina mi se pare cea mai ghiolbaneasca treaba si urata pe care sa i-o faci unei fete, in locul lui as fi intrat in pamant de rusine imediat, nu as putea sa cer bani pe benzina mai ales daca am fost cel care a chemat-o. Mi se pare misto ca ai venit chiar tu cu masina ta, insemnand ca esti modesta si nu te asteptai sa fii luata-adusa, interesant, n-ai avut vreo pretentie, nu esti fata rea.
Am uitat sa mentionez dar scriu aici, pentru ce dracu sa dai bani de benzina, pentru ca a venit singur cu masina pana la locatia x? cred ca nu a iesit cum a vrut el, cine stie ce gandea el si probabil s-a gandit ca e prima si ultima oara cand va vedeti si ce-o fi zis, sa o dea urat pe injoseala, urat din partea lui, daca i-ai dat vreun ban ai facut cea mai mare greseala.
1. Nu este bombardier adevarat. Bombardierii adevarati au BMW diesel cu DPF off
2. Nu, eu nu as mai iesi. Cum sa-ti ceara bani pe carburant, wtf ) Cat a mers? Cred ca nici 10 km. 20 ii faci cu un litru de bezina care costa 5 lei. Deci moare pentru 2.5 lei?
In conditiile descrise de tine nici nu m-as fi sinchisit sa ma mai gandesc la o alta iesire cu el.
E o prostie. iti cere pentru că "a consumat benzina sa vina pana acolo". Dar daca m-as impaca dupa cu el, dan as mai iesi)pentru că tot ce face acum e pentru ca nu va intelegeti
Poate are motor de 3000 si are si el nevoie))))
Next, e simplu.Nu platesti masa si apoi ceri benzina.Sunt curios, i-ai dat?
Depinde, daca consumatia care ai facut-o doar tu e mai mare decat benzina care a consumat-o nu ar fi o problema asa mare, ca practic banii care nu i-ai dat pe consumatie, ii dai pe benzina. Am facut si eu o paranteza obiectiva si idioata . Ca principiu si ca gest, nu e normal chiar daca nu ai platit tu consumatia si a platit-o el sa iti ceara bani pe benzina. De ce? Pentru ca nu tu i-ai zis sa vina cu masina si sa te plimbe, el singur a venit, el a vrut sa te plimbe, sa te conduca la restaurant sau unde v-ati dus voi, deci prin urmare nu se face asa ceva. Cand faci un gest pentru cineva, il faci ca asa vrei tu, fara sa astepti sa ti se intoarca gestu sau sa ii ceri bani ca nu stiu ce. Repet, nu e ok sa iti ceara bani de benzina, mai departe tu decizi.
Chestia e ca nu m-a luat de acasa si nu m-a dus inapoi. Am venit separat, fiecare cu masina lui Asta mi s-a parut cel mai ciudat.
Sa-l iau ca pe red flag?
Stai să înțeleg și eu, deci tipul ți-a cerut bani de benzină doar pentru că a venit până acolo?
Eu mai am o singura teorie. Poate i s-a facut scarba de intalnirea voastra, i s-a parut ca a fost o pierdere de timp si a zis macar sa ii dai banii pe benzina care a consumat-o sa se intalneasca cu tine. Nu am zis-o cu rautate, poate asa a gandit-o el zic si eu.
Pe moment m-am gandit si eu la asta, dar inca e in DM-ul meu mi-a scris de 2 ori si nu i-am mai raspuns.
Ce sa povestim amvem bmw dar nu avem sai facem plinul sincer mi-ar fi si rusine sa i cer bani iubitei sa alimentez mai bine las masina acolo si ma duc pe jos