| Ivo a întrebat:

Ati patit sa va placa 2 fete in acelasi timp dar sa nu stiti pe care sa o alegeti?

Răspuns Câştigător
| stephie21 a răspuns:

De admirat, mai admir si eu, ca suntem oameni, nu? Mi-au placut chiar si 3 barbati in acelasi timp, sunt muuuulti barbati draguti si la propriu si la figurat, dar fara sa-mi doresc sa ies cu ei... de iubit, iubesc o singura persoana! Iubirea adevarata vine o singura data in viata! Dar una e sa iubesti si alta e sa-ti placa... Daca iti plac amandoua, iesi cu amandoua, sa le cunosti, sa vezi cum gandesc, cum se comporta cu tine...nu conteaza doar aspectul fizic ( parerea mea) si dupa un timp sigur vei putea lua o decizie!

5 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Doua fete in acelasi timp nu am placut niciodatalaughing bine.nici o singura fata nu am placut niciodata da` asta e alta problemaoh go on laughing
Doi baieti...normal ca mi-au placut in acelasi timp, dar l`am ales pe cel mai dragut si cel care tinea la minelove struckhee hee
Ce norocos esti, altii sunt singuri si u ai doua si nu stii pe care sa o alegirolling on the floor

| JustMeFlory a răspuns:

Si eu am patit! Si inca o mai patesc!laughingL-am ales pe cel care l-am placut cel mai mult, si care am vazut ca e dispus si pentru o relatie mai lunga.happy

| Rizer a răspuns:

2 fete in acelasi timp nu am patit sa-mi placarolling on the floor
dar 2 baieti da!(pentru ca sunt fata)sau intrebarea era numai pentru voi baietii?rolling on the floor

| cipri08 a răspuns:

Din pacate da...si eu am trecut prin asa ceva. Am ales-o pe cea care mi s-a parut mie ca ma place mai mult

| Ivo explică:

Initial intrebare se adresa doar baietilor. dar pot raspunde si fetele daca s-a intamplat sa le fi placut 2 baieti in acelasi timp.