Da. Copilul meu... Dar am castigat un ingeras ce va avea grija de cei ce l-au crescut...
Bună.
Da, pe mama mea anul trecut pe 13 noiembrie.
Este o durere care nu se poate exprima în cuvinte, îți usucă pur și simplu sufletul.
Pa, pa.
Nu era chiar asa de drag, era nasul meu care nu l-am mai vazut de cand am plecat din Romania din 2004, pacat de el ca era un bun electromecanic si tinichigiu/vopsitor auto as fi vrut sa mai traiasca asa mai mergeam la el sa imi arate cate un pic de meserie
Din nefericire da. mi-a murit bunica (imi era cea mai draga dintre cele 2 bunici). Aproape ca pot spune ca ea m1a crescut.Mama era mai mereu la munca de cand mergeam cu ea la gradinita pana la 7 si eu stateam cu bunica.Pe langa ea, mi-am pierdut un catel pe care l`am crescut de 9 ani si o pisica.Nu voi uita niciodata cand am vazut-o sfasiata intre dintii unui caine.SArmana,cu ultimele puteri a venit la picioarele mele si s-a pabusit uitandu`se la mine. Mi`e asa de dor de toti...Am simtit nevoia sa mentionez si animalele pentru ca eram foarte atasata de ele si le iubeam ca pe membrii familiei.
Da pe mama pe 17 sept, avea doar 56 ani, dar cancerul nu ține cont de vîrstă, si pe unchiul meu 37 ani in 2005.Tot cancer.
E lista prea mare sa o insir si din respect n o voi face, atat o sa spun ca i am iubit enorm, dar cum viata merge mai departe, trebuie sa acceptam si asta voi face
Normall... mi-a murit bunicul si cateaua... daca se pune da mie mi`era draga :O3
Cred ca toti am trecut printr-o astfel de tragedie.da am pierdut niste prieteni dragi, unul nu a renuntat la lupta si o fata a in accident rutier.
dar cum spunea cineva mai sus, orice s-ar intampla noi trebuie sa mergem mai departe, avem un drum de parcurs
Da. Pe verisorul meu. Imi era ca un frate. A murit de leucemie la doar 17 ani :-
Daria... daca te referi la moarte ...am pierdut pe mama mea. Este foarte dureros
Da, pe bunicii mei si o bunica, o catelusa, unchi... din pacate pierderile dureroase fac parte din viata
anonim_4396 întreabă: